WarioWare Smooth move

Discussion in 'Wii - Console and Game Discussions' started by starfall, Mar 21, 2010.

Mar 21, 2010

WarioWare Smooth move by starfall at 2:53 PM (813 Views / 0 Likes) 2 replies

  1. starfall
    OP

    Newcomer starfall Member

    Joined:
    Mar 15, 2009
    Messages:
    11
    Country:
    Australia
    I'm using cfg for warioware but my wii cannot detect 2nd or more wiimotes just for the game only. What happened? Using cIOS rev17 btw
     
  2. Szalkow

    Member Szalkow RawkSD Cheerleader

    Joined:
    Jul 9, 2009
    Messages:
    673
    Location:
    Uni
    Country:
    United States
    This is normal. The game only takes one Wiimote, multiple remotes are not recognized. Multiplayer modes require you to pass the Wiimote around.
     
  3. jorwex

    Newcomer jorwex Member

    Joined:
    Apr 14, 2010
    Messages:
    11
    Country:
    United States
    Been trying to find this game at gamestops lately. no such luck
     

Share This Page