updating new firmware?

Discussion in 'Acekard' started by uglycarnie, Feb 17, 2010.

Feb 17, 2010

updating new firmware? by uglycarnie at 2:45 AM (815 Views / 0 Likes) 4 replies

  1. uglycarnie
    OP

    Newcomer uglycarnie Newbie

    Joined:
    Feb 17, 2010
    Messages:
    2
    Country:
    United States
    I have updated multiple ak with the 1.4 update for dsi. They all worked fine with no problem. But i recently started using the new 4.21 firmware from acekard and now when i try to update to 1.4 for the dsi it just sits at 0 percent. Was wondering if there is a new update for the new firmware or what the deal is any help would be much apreciated. Thanks in advance
     
  2. Dark^'^Knigh

    Member Dark^'^Knigh GBAtemp Maniac

    Joined:
    Apr 25, 2007
    Messages:
    1,043
    Location:
    Paradise
    Country:
    Australia
  3. uglycarnie
    OP

    Newcomer uglycarnie Newbie

    Joined:
    Feb 17, 2010
    Messages:
    2
    Country:
    United States
    yea noticed after i posted sorry, new to the forum. But your sarcastic tone and smart ass reply is very appreciated
     
  4. Hakoda

    Member Hakoda GBAtemp Addict

    Joined:
    Feb 2, 2008
    Messages:
    2,133
    Location:
    San Jose, CA
    Country:
    United States
    Here's another sarcastic/smart ass reply:

    USE THE SEARCH FUNCTION.

    Anyone with half a brain and 1 eye could figure that out.
     
  5. Dark^'^Knigh

    Member Dark^'^Knigh GBAtemp Maniac

    Joined:
    Apr 25, 2007
    Messages:
    1,043
    Location:
    Paradise
    Country:
    Australia
    Listen pal, I 'searched' for your answer and provided a link....do you want me to scrub your dick as well? [​IMG] At least you can now rest in comfort, your AK2i piracy business can continue to thrive!
     

Share This Page