Hacking Question unknown pkg1 version after update // unpatched unit

k28

Well-Known Member
OP
Newcomer
Joined
Apr 21, 2020
Messages
81
Trophies
0
Age
31
XP
196
Country
Germany
so a friend of mine gave me his console and said that it doesnt work anymore. the only thing he know is that he updated to console from propaply 9.01 to the latest i guess. not sure if any other updates can to to this behavior, so i assume it was a failed fw update. the sd card was formated to exfat and he got fatal error: [nxboot] failed to mount emmc.

the mmc seems to be fine. the sd card contained backups. i backed up the sd card formated it to fat32 and copied the latest hekate and athmosphere( sdcard setup) onto it. now when i tap sysnand or stock within hekate i get the error: unknown pkg1 version.

autorcm deactivated the switch cant be powered on. just a black screen.

im greatfull for any advice in which direction i need to go.
 

jockep

Well-Known Member
Member
Joined
Apr 12, 2017
Messages
191
Trophies
0
Age
30
XP
184
Country
Sweden
So i googled hekate unknown pk1 version, try running "emuMMC migration" in hekate.

If that doesn't work try googling the same phrase and read old threads.
 

k28

Well-Known Member
OP
Newcomer
Joined
Apr 21, 2020
Messages
81
Trophies
0
Age
31
XP
196
Country
Germany
there wasnt any emunand folder to begin with. also the unit does not start to OFW either. also it seems like eventhough i disabled autorcm, autorcm stays enabled so i think its more like a fuse mismatch or so and i have to rebuild the nand?

latest sigpatches i also kopied over to the sd card...
 

Draxzelex

Well-Known Member
Member
Joined
Aug 6, 2017
Messages
16,143
Trophies
1
Age
27
Location
New York City
XP
11,043
Country
United States
there wasnt any emunand folder to begin with. also the unit does not start to OFW either. also it seems like eventhough i disabled autorcm, autorcm stays enabled so i think its more like a fuse mismatch or so and i have to rebuild the nand?

latest sigpatches i also kopied over to the sd card...
Just because there is no emuNAND folder doesn't mean emuNAND hasn't been set up.
 
General chit-chat
Help Users
  • No one is chatting at the moment.
    kenenthk @ kenenthk: https://youtube.com/shorts/4u0LopPQPYw?feature=share