Two USB loaders, many problems

Discussion in 'Wii - Hacking' started by Bakk15, Apr 18, 2009.

  1. Bakk15
    OP

    Bakk15 Member

    Newcomer
    13
    0
    Apr 18, 2009
    France
    Hello.

    i'm using those Usb laoder
    OggZee Configurable USB Loader
    And
    WiiShizzza & the Crew Ultimate USB Loader

    One the first, the titles.txt works great but i have only one cover ( top spin 3 )
    One the second, titles does not work and cover neither.

    on both i can't download cover, he wrote like it was good, but nothing.

    where i'm wrong ?
     
  2. Bakk15
    OP

    Bakk15 Member

    Newcomer
    13
    0
    Apr 18, 2009
    France
    on the second, titles.txt and config.txt are in the same folder with the boot.dol

    for WiiShizzza & the Crew Ultimate USB Loader:
    In config.txt the images path is correct, i tried to move them around with no success.
    i ckecked the code id game, and it's correct. Same for the titles.txt

    i read in the config to check any option for the covers and the titles, all seems to be OK.

    any idea that i can check ?
     
  3. Anorhc

    Anorhc GBAtemp Regular

    Member
    287
    26
    Jan 20, 2008
    United States
    Are you using forward-slashes or back-slashes?
     
  4. Bakk15
    OP

    Bakk15 Member

    Newcomer
    13
    0
    Apr 18, 2009
    France
    SD:/usb-loader/covers/
    or i tried
    SD:/images/


    from my tct :
    # images_path = [SD:/images/]
    # path must be SD:/dirname/ (with a trailing slash at the end)
    images_path=SD:/usb-loader/covers/
     
  5. Anorhc

    Anorhc GBAtemp Regular

    Member
    287
    26
    Jan 20, 2008
    United States
    Hrm... how about trying it without the trailing slash? That's the way I have them.
     
  6. Carty1970

    Carty1970 Member

    Newcomer
    24
    0
    Apr 7, 2009
    UK
    I'm having exactly the same problem. No matter which path I define in the config.txt no actual covers show up. It tries to download some, but fails.

    Any ideas?
     
  7. comet77

    comet77 GBAtemp Regular

    Member
    123
    0
    Mar 19, 2009
    Canada
    Canada
    You need to change the "images_path=" to "image_path="
     
  8. Bakk15
    OP

    Bakk15 Member

    Newcomer
    13
    0
    Apr 18, 2009
    France
    Thank you for the ideas.

    i tried :

    image_path=SD:/usb-loader/covers/
    images_path=SD:/usb-loader/covers
    image_path=SD:/usb-loader/covers

    and still no covers.
    And the titles.txt does not work too.
     
  9. FenrirWolf

    FenrirWolf GBAtemp Psycho!

    Member
    4,347
    328
    Nov 19, 2008
    United States
    Sandy, UT
    Is the usb-loader folder in the root directory?
     
  10. Carty1970

    Carty1970 Member

    Newcomer
    24
    0
    Apr 7, 2009
    UK
    I've tried the same things too, with no success.

    I have tried different folders in multiple locations, ensuring the location is correct on the card and also matching case. It just won't work!

    I've tried different settings and now I've notcied on first boot it says "Download aborted" at the top.

    [edit]
    OK now this is strange, I changed the layout setting to ultimate1 instead of ultimate2, and now it works?!?