Trouble loading VC/Wiiware from SD

Discussion in 'Wii - Hacking' started by Ubuntaur, Nov 22, 2009.

  1. Ubuntaur
    OP

    Ubuntaur Newbie

    Newcomer
    6
    0
    Nov 22, 2009
    United States
    I have an NTSC Wii with Wiikey 1.9s and bootmii installed on boot2. I just upgraded from 3.2U to 4.0U using Waninkoko's upgrader.

    Now that I have the SD channel, I can successfully copy installed VC/Wiiware to my sd card, but when I try to load certain titles I get the "This channel cannot be launched on this Wii console" error.

    I read that patching IOS60 with Dop-IOS would do the trick, but in the Dos-IOS readme it said it won't work unless I upgrade to 4.0U officially (and I used Waninkoko).

    Is there a way to get to 4.0U officially from a waninkoko 4.0U so that I can properly trucha bug my IOS60 to make these VC/Wiiware titles to work?
     
  2. xzxero

    xzxero ♥bong milk does good for the brain♥

    Member
    3,831
    28
    Jul 18, 2008
    United States
    SB
    you are on 4.0, there is no difference between waninkoko's and official except wanin's patches some IOS's

    you sig hash check your IOS60 and they will work fine.
     
  3. computerboy

    computerboy GBAtemp Advanced Fan

    Member
    802
    0
    Sep 20, 2008
    Swaziland
    Or you could also use Triiforce.
     
  4. razorback78

    razorback78 GBAtemp Maniac

    Member
    1,183
    0
    Aug 3, 2009
    yeah. triiforce is much better.
     
  5. Ubuntaur
    OP

    Ubuntaur Newbie

    Newcomer
    6
    0
    Nov 22, 2009
    United States
    Thanks for the advice, guys! Ok, so from what I've read Triiforce is the way I want to go.

    I just downloaded Triiforce Beta 7 and put it on my SD card. Now what exactly do I have to do to get everything set up? I'm having trouble finding any detailed instructions.
     
  6. xzxero

    xzxero ♥bong milk does good for the brain♥

    Member
    3,831
    28
    Jul 18, 2008
    United States
    SB
  7. Ubuntaur
    OP

    Ubuntaur Newbie

    Newcomer
    6
    0
    Nov 22, 2009
    United States
    I installed Waninkoko's cIOS rev15, formatted my (standard SD) card using SDFormatter, did a NAND dump to my SD card using SFSD Nand Dumper, converted my wads using Wad2Nand, placed the converted wads to my SD card, but whenever I boot up TriiForce beta 7 it gives me a "...No title found" error. The guide you linked me to said TriiForce would allow me to toggle until I found a "Use SD-NAND" option but it never gives me the option to.
     
  8. bosman

    bosman GBAtemp Regular

    Member
    216
    0
    Nov 15, 2008
    @xzxero - I know wrong topic but I did this yesterday, all works great.

    My question is about all the directories nand dump creates on the SD card. Is there any that can be deleted or must all of them remain?