Triiforce not working

Discussion in 'Wii - Hacking' started by Fudge, May 14, 2010.

May 14, 2010

Triiforce not working by Fudge at 11:02 PM (1,373 Views / 0 Likes) 9 replies

  1. Fudge
    OP

    Banned Fudge Remember that death is not the end, but only a tra

    Joined:
    Aug 26, 2009
    Messages:
    2,655
    Location:
    New York
    Country:
    United States
    I just set up a emulated nand on my USB HDD and put around 200 games on it. The NAND is on the root of the HDD, and Triiforce won't detect my NAND. I really need to get this to work, as I spent hours getting this ready and I'm really pissed [​IMG]
     
  2. Krestent

    Member Krestent What to post?

    Joined:
    Mar 31, 2009
    Messages:
    3,952
    Country:
    United States
    Triiforce works only with cIOS rev14 or later, but not rev18 or 19
     
  3. Fudge
    OP

    Banned Fudge Remember that death is not the end, but only a tra

    Joined:
    Aug 26, 2009
    Messages:
    2,655
    Location:
    New York
    Country:
    United States
    Have rev 17. I think I found the issue. When I formatted my HDD to FAT32, it left 7MB of unallocated space. This space is set to the primary partition. I have no idea what to do, I can't even set the FAT32 as the primary partition. This is really pissing me off. Please help!!!
     
  4. Fudge
    OP

    Banned Fudge Remember that death is not the end, but only a tra

    Joined:
    Aug 26, 2009
    Messages:
    2,655
    Location:
    New York
    Country:
    United States
    Even after making the FAT32 partition the only one, set to primary and active, I still can not get Triiforce to work. Please, please help. I am at my wits end.
     
  5. nicksasa

    Member nicksasa GBAtemp Maniac

    Joined:
    Oct 25, 2008
    Messages:
    1,410
    Country:
    Belgium
    you know it doesnt work with +1TB drives eh ?
     
  6. Fudge
    OP

    Banned Fudge Remember that death is not the end, but only a tra

    Joined:
    Aug 26, 2009
    Messages:
    2,655
    Location:
    New York
    Country:
    United States
    Mine is 500GB.
     
  7. Krestent

    Member Krestent What to post?

    Joined:
    Mar 31, 2009
    Messages:
    3,952
    Country:
    United States
    Why would it take you hours to set up an NAND filesystem. Did you try running a clean NAND dump off your Wii?
     
  8. Fudge
    OP

    Banned Fudge Remember that death is not the end, but only a tra

    Joined:
    Aug 26, 2009
    Messages:
    2,655
    Location:
    New York
    Country:
    United States
    Not just the NAND. The downloading and installing of games took awhile. The NAND dump took like 30 minutes. I used fstoolbox if that helps.
     
  9. Tristar

    Member Tristar GBAtemp Fan

    Joined:
    Sep 14, 2009
    Messages:
    323
    Country:
    Australia
    What rev of Triiforcr are you using?

    For me, only revs up to 78 work. Revs higher than 78 give me problems with USB and SD.
     
  10. Fudge
    OP

    Banned Fudge Remember that death is not the end, but only a tra

    Joined:
    Aug 26, 2009
    Messages:
    2,655
    Location:
    New York
    Country:
    United States
    I tried 7 and 10b (MRC). Can you link me to the version you use?
     

Share This Page