Tried patching cod ntsc-u

Discussion in 'Wii - Hacking' started by netsliderx, Nov 12, 2008.

Nov 12, 2008

Tried patching cod ntsc-u by netsliderx at 2:46 AM (1,731 Views / 0 Likes) 16 replies

  1. netsliderx
    OP

    Member netsliderx GBAtemp Regular

    Joined:
    Sep 28, 2008
    Messages:
    143
    Country:
    United States
    I've dumped and burned several games but this one is acting up. The ISO is the proper size but it only patches to a 2.7 gb

    Any help? I'm doing this for the benefit of others not me.. I already bought the game.
     
  2. Jm9760

    Member Jm9760 GBAtemp Regular

    Joined:
    May 20, 2008
    Messages:
    228
    Country:
    United States
    Why are you patching it? Aren't you going to test it with version 0.3?
     
  3. netsliderx
    OP

    Member netsliderx GBAtemp Regular

    Joined:
    Sep 28, 2008
    Messages:
    143
    Country:
    United States
    I tried it 1:1 with 0.3 and had no luck. I really think the dump went bad. Im gonna try something else. Ill be back to report when it's done.
     
  4. Jm9760

    Member Jm9760 GBAtemp Regular

    Joined:
    May 20, 2008
    Messages:
    228
    Country:
    United States
    Ok, I am very interested in this. When you say it didn't work, do you mean that it gave a disc read error, like the PAL version has been giving, or do you mean that it just didn't even load?
     
  5. Tichinde925

    Member Tichinde925 Marth Ditto Money Match?

    Joined:
    Jul 14, 2008
    Messages:
    1,096
    Location:
    Warwick, Rhode Island
    Country:
    United States
    You dont need to patch it...just wait until 0.4 Gamma.
     
  6. netsliderx
    OP

    Member netsliderx GBAtemp Regular

    Joined:
    Sep 28, 2008
    Messages:
    143
    Country:
    United States
    It was the dumper I used. The game still will not patch but my 1:1 on 0.3 works flawlessly. I tested out single player and the loading was soo much faster. Right on par with my retail original and I tested online multiplayer which was very very smooth. So... my theory of this being like QoS was true, Call of Duty World at War NTSC works exceptionally well on 0.3
     
  7. Ltkort

    Newcomer Ltkort Advanced Member

    Joined:
    Nov 10, 2008
    Messages:
    72
    Location:
    Somewhere
    Country:
    Netherlands
    Ok, now i downloaded Call of Duty (Wii) UKFR from this link: http://thepiratebay.org/torrent/4494430/%5...ar%5BPAL%5D.rar

    But now I unzipped it, and now I have the ISO, what now? I also patched with the BackupCreator and shall i now burned it on DVD? Because some people say it will not work! So what to do?

    Option 1: Burn the patch and try it with all the loaders, and if it doesnt work use the new Gamma.....XD

    Option 2: DO NOTHING!
     
  8. zerof

    Member zerof GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Nov 5, 2008
    Messages:
    602
    Country:
    United States
    Err.. remove the link, it's not allowed I think.
     
  9. HaloBenish

    Member HaloBenish GBAtemp Fan

    Joined:
    Feb 1, 2008
    Messages:
    383
    Country:
    Canada
    it's good to hear that the NTSC one will run
     
  10. Brian117

    Member Brian117 GBAtemp Psycho!

    Joined:
    Oct 1, 2007
    Messages:
    3,249
    Location:
    Cleveland, OH
    Country:
    United States
    Who said it runs?
     
  11. HaloBenish

    Member HaloBenish GBAtemp Fan

    Joined:
    Feb 1, 2008
    Messages:
    383
    Country:
    Canada

    Read the thread
     
  12. digitydogs

    Member digitydogs 404 Error: Member Not Found

    Joined:
    Oct 19, 2008
    Messages:
    1,352
    Location:
    Md,US
    Country:
    United States
    Hate to sound like a nazi but there is no .4 it is still .3
     
  13. Brian117

    Member Brian117 GBAtemp Psycho!

    Joined:
    Oct 1, 2007
    Messages:
    3,249
    Location:
    Cleveland, OH
    Country:
    United States
    EDIT: Nevermind.
     
  14. Sorox

    Member Sorox Master Firo Soul

    Joined:
    Jul 8, 2008
    Messages:
    827
    Location:
    Country:
    United States
    When a game is Patched (decrypted) it is getting rid of un-used data. Almost like scrubbing. I had a game that went from 4.6 gigs to 1.6 gigs. My Cod:WAW Pal pacthed to 3.9 gigs though so i dont know.
     
  15. djtaz

    Member djtaz PM's Full - Wadder Me

    Joined:
    Sep 21, 2008
    Messages:
    2,997
    Country:
    Ireland
    Lmao - your such an anal fecker .... maybe u should come to thailand with me next time [​IMG] (love the sig)
     
  16. Sorox

    Member Sorox Master Firo Soul

    Joined:
    Jul 8, 2008
    Messages:
    827
    Location:
    Country:
    United States
    We could all go work at the fudge packing factory just like last year!
     
  17. BIG MOE

    Member BIG MOE ๔*๖ LORD BIG MOE ™

    Joined:
    Oct 19, 2008
    Messages:
    1,253
    Location:
    Wiiland Hills
    Country:
    Syria
    LMAO if you go through the forums you can collect a whole crew , don't worry bro I'll help you [​IMG]
     

Share This Page