1. Lacius

    Lacius GBAtemp Legend
    Member

    Joined:
    May 11, 2008
    Messages:
    12,103
    Country:
    United States
    The test version works just fine.
     
    eliboa likes this.
  2. chronoss

    chronoss GBAtemp Addict
    Member

    Joined:
    May 26, 2015
    Messages:
    2,144
    Country:
    Congo, Republic of the
    Work now !
    [​IMG]

    Can't do anything after Mount SD is enable
    [​IMG]
     
    eliboa likes this.
  3. eliboa

    OP eliboa GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Jan 13, 2016
    Messages:
    141
    Country:
    France
    Thank you both :yay: Binaries are up to date on Github.
    @chronoss, oh I see :D. You have to "hard reset" your switch before you can inject any payload again (hold power button for 15sec)
     
    chronoss likes this.
  4. chronoss

    chronoss GBAtemp Addict
    Member

    Joined:
    May 26, 2015
    Messages:
    2,144
    Country:
    Congo, Republic of the
    Tested and it's ok but can you make samething on you GUI to disable it ?
     
  5. eliboa

    OP eliboa GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Jan 13, 2016
    Messages:
    141
    Country:
    France
    That would be great but I'm not sure what you're asking is possible. SD tool and memloader were made by rajkosto, afaik there's no other solution than a hard reset to unmount the UMS device.
     
    chronoss and The_Kool-aid_Man like this.
  6. chronoss

    chronoss GBAtemp Addict
    Member

    Joined:
    May 26, 2015
    Messages:
    2,144
    Country:
    Congo, Republic of the
    Ok thanks and thanks again to introduce into your soft !
     
    eliboa likes this.
  7. hitodesu

    hitodesu GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Mar 10, 2017
    Messages:
    134
    Country:
    United States
    Isn't working for me. "This program can't start because api-ms-win-crt-runtime-[1-1-0.dll is missing from your computer. Try reinstalling the program to fix this problem"

    Reinstalled 3 times, same result. What do I do??
     
  8. jakkal

    jakkal GBAtemp Addict
    Member

    Joined:
    Apr 27, 2018
    Messages:
    2,278
    Country:
    United States
    did you even google the error
    you need c++ libraries
     
    hitodesu likes this.
  9. hitodesu

    hitodesu GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Mar 10, 2017
    Messages:
    134
    Country:
    United States
    My bad, I'll admit I was feeling impulsive after not getting anywhere.

    Hope this helps others that make my same mistake.
     
    King_Knoedel and eliboa like this.
  10. Filo97

    Filo97 Pink = Best colour
    Member

    Joined:
    Oct 8, 2015
    Messages:
    4,065
    Country:
    Italy
    Is there a way to unmount the sd withouth having to hold power button?
     
    chronoss likes this.
  11. chronoss

    chronoss GBAtemp Addict
    Member

    Joined:
    May 26, 2015
    Messages:
    2,144
    Country:
    Congo, Republic of the
     
    Filo97 likes this.
  12. eliboa

    OP eliboa GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Jan 13, 2016
    Messages:
    141
    Country:
    France
    Yeah, hard "reboot" is needed.
     
    chronoss likes this.
  13. Meng

    Meng Newbie
    Newcomer

    Joined:
    May 26, 2018
    Messages:
    2
    Country:
    Cambodia
    Not working... when select cfw i see red content so quick....
     
  14. Filo97

    Filo97 Pink = Best colour
    Member

    Joined:
    Oct 8, 2015
    Messages:
    4,065
    Country:
    Italy
    That's not where you should post it. What payload are you using? Original Hekate? Switchblade? hekate CTCaer?
     
  15. Meng

    Meng Newbie
    Newcomer

    Joined:
    May 26, 2018
    Messages:
    2
    Country:
    Cambodia
    Hekate i see they post in gbatemp. Sorry
     
  16. oursoul

    oursoul Newbie
    Newcomer

    Joined:
    May 26, 2018
    Messages:
    3
    Country:
    United Kingdom
    Brilliant, I've been using the drag and drop feature which isn't exactly slow but this adds SD mounting so it's a no brainer.
     
  17. hitodesu

    hitodesu GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Mar 10, 2017
    Messages:
    134
    Country:
    United States
    comput3rus3r likes this.
  18. eliboa

    OP eliboa GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Jan 13, 2016
    Messages:
    141
    Country:
    France
    Did you try to repair "Microsoft Visual C++ 2015 Redistributable" from Control panel > Uninstall program ?
     
    Last edited by eliboa, May 26, 2018
  19. hitodesu

    hitodesu GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Mar 10, 2017
    Messages:
    134
    Country:
    United States
    Just tried that, no dice :/
     
  20. hitodesu

    hitodesu GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Mar 10, 2017
    Messages:
    134
    Country:
    United States
    I looked into my problem today and began installing the things it said I was missing. Every time it would say a new one was missing until I noticed that they were all actually there. The weird thing is, is that they are all hidden files and even with admit rights I can't unhide them. Know anything I can do?
     
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - TegraRcmSmash, TegraRcmGUI, Simple