Strange Brick?

Discussion in 'Wii - Hardware, Devices and Utilities' started by SeaFreeze, Jun 16, 2009.

Jun 16, 2009

Strange Brick? by SeaFreeze at 8:25 PM (563 Views / 0 Likes) 2 replies

  1. SeaFreeze
    OP

    Newcomer SeaFreeze Newbie

    Joined:
    Jun 16, 2009
    Messages:
    5
    Country:
    United Kingdom
    Hey all, I hope this is the right place to post this.

    What happened was I wanted to downgrade my softmodded PAL Wii's firmware (3.3), so I used Wanikoko's Downgrader, which uninstalls the new firmware and installs an older version using a WAD. So I go back to the Wii Menu, and everythings working fine. Next day I put in Brawl, stupidly click accept for the firmware upgrade on Brawl's disc, and my Wii goes to a black screen.

    I had to turn off my Wii at the plug socket, and when I turn it on again, the green light comes on and I can hear it whirring, but my TV stays on its blue no input screen. I'm on the right AV channel, and all cables are properly plugged in, by the way, so I know it's the firmware.

    My question is: Is there any way to fix this problem, or will I have to buy a new Wii?
     
  2. supermodchips

    Member supermodchips GBAtemp Regular

    Joined:
    May 24, 2009
    Messages:
    291
    Country:
    Australia
    Do you have bootmii installed? If not, then your options are very limited. Have you tried leaving it unplugged over night as often, that helps with any issues you may be having.
     
  3. SeaFreeze
    OP

    Newcomer SeaFreeze Newbie

    Joined:
    Jun 16, 2009
    Messages:
    5
    Country:
    United Kingdom
    I don't have BootMii, and I've tried leaving it unplugged overnight before. So what are my limited options?
     

Share This Page