softmod with what firmware?

Discussion in 'Wii - Hacking' started by MelonSmasher, Dec 11, 2008.

Dec 11, 2008
  1. MelonSmasher
    OP

    Newcomer MelonSmasher Advanced Member

    Joined:
    Feb 1, 2008
    Messages:
    88
    Country:
    Netherlands
    eyo hello fokes,

    Some people could know me ,but i've a wiikey and softmodded my wii. This works flawless ,but my friend asked me to do a softmod on his wii.
    He doesn't have wireless internet so his wii has one of the first released firmwares. So is it now possible to just install the new cios and soft mod it?(first install twilight hack) [​IMG]

    thank you very much, [​IMG] [​IMG]
    grtz,
    [​IMG] [​IMG]
     
  2. innercy

    Member innercy GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Oct 22, 2006
    Messages:
    745
    Country:
    it recommended to upgrade firmware to 3.2(u/j/e) and install twilight hack v0.1 beta 1. u can use firmware upgrader that came from dvd like mario kart.
     
  3. noobwarrior7

    Member noobwarrior7 GBAtemp Advanced Maniac

    Joined:
    Aug 2, 2008
    Messages:
    1,594
    Location:
    USA
    Country:
    United States
    melon, it sounds like my pack would be the most useful to you, quick and painless, and very safe, check out the nfo about it in the link in my sig.
     
  4. MelonSmasher
    OP

    Newcomer MelonSmasher Advanced Member

    Joined:
    Feb 1, 2008
    Messages:
    88
    Country:
    Netherlands
    err, i only see brick things in your sig. [​IMG] The wii isn't bricked ,but i just want to soft mod it. My friend just emailed me and he has updated his wii with mario kart wii. Could someone link a tutorial for wii soft modding which is not outdated?.
    p.s. if i just do it correct, how high is the risk of bricking it?

    thanks alot. [​IMG] [​IMG]
     
  5. zerof

    Member zerof GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Nov 5, 2008
    Messages:
    602
    Country:
    United States
    ummm check the first line again
     
  6. MelonSmasher
    OP

    Newcomer MelonSmasher Advanced Member

    Joined:
    Feb 1, 2008
    Messages:
    88
    Country:
    Netherlands
    k, i get it! [​IMG] but 1 small question:

    1: i've installed twilight hack
    2: But why do i need to install 6 wads? I thought that i only needed the custom cios and wiigator backup launcher wad?
    3: ty! [​IMG]
     
  7. zerof

    Member zerof GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Nov 5, 2008
    Messages:
    602
    Country:
    United States
    Read the post/nfo. It says some are optional right at the top.
     

Share This Page