So I am still stumped...

Discussion in 'Wii - Hacking' started by lancelott, Feb 21, 2009.

Feb 21, 2009

So I am still stumped... by lancelott at 9:45 PM (729 Views / 0 Likes) 5 replies

  1. lancelott
    OP

    Newcomer lancelott Member

    Joined:
    Sep 6, 2008
    Messages:
    33
    Country:
    United States
    I have a 3.3U system. I have the HBC running. I have a disc channel with the Gamma Loader, and I have installed the necessary CIOS that comes with Gamma. I also have DVDX if that matters.

    Anyway, I can boot Smash Bros. Brawl (real disc) fine with Gamma Loader. But if I try several different burnt copies of Super Mario Galaxy, it doesn't load. It constantly tries to read the disc, but it is a black screen. Some white text occasionally shows up in the center but it disappears before I can make it out. It just stays black.

    I am not able to use the IOS downgrader because of a lack of network (no wifi). Are there perhaps any IOSs that I need to install to get this game to work? I have not patched the game at all. I haven't tried any other games yet. I have another burner I could try too, but I'm not expecting any better results.
     
  2. the mario

    Member the mario GBAtemp Regular

    Joined:
    Nov 19, 2008
    Messages:
    119
    Country:
    United States
    You need to use the IOS downgrader. There might be a version that doesn't require WiFi, but I'm not sure.
     
  3. lancelott
    OP

    Newcomer lancelott Member

    Joined:
    Sep 6, 2008
    Messages:
    33
    Country:
    United States
    Yeah I don't have wifi, so I can't use it.

    And I just realized I didn't have the IOS/cios thing that came with gamma installed. I thought I did. But I don't have network. Does anyone know what all IOSs it tries to install? I may be able to manually get them...
     
  4. wim6

    Member wim6 GBAtemp Regular

    Joined:
    Nov 21, 2008
    Messages:
    100
    Country:
    Netherlands
    Just install the cios 249 thats from waninkoko and the game will run fine, because the backup loader doesnt need a specific system..
     
  5. SilverSurfR

    Member SilverSurfR GBAtemp Regular

    Joined:
    Jan 22, 2009
    Messages:
    245
    Location:
    NJ, USA
    Country:
    United States
     
  6. jinxvorheeze

    Member jinxvorheeze GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    May 13, 2008
    Messages:
    572
    Country:
    United States
    You can use the downgrader pack in my signature to downgrade fully to 3.2 without the internet. Also contains CIOSCORP for disk channel booting (but not a required install to use the pack).
     

Share This Page