SNEEK v2

Discussion in 'Wii - Hacking' started by kLiNiKaL, Oct 16, 2009.

Oct 16, 2009

SNEEK v2 by kLiNiKaL at 12:47 AM (34,709 Views / 0 Likes) 107 replies

  1. kLiNiKaL
    OP

    Member kLiNiKaL Dr. Greenthumb

    Joined:
    May 24, 2009
    Messages:
    581
    Location:
    Los Ganjales
    Country:
    Jamaica


    video is still converting link HERE
     


  2. Screemer

    Member Screemer GBAtemp Maniac

    Joined:
    Sep 21, 2008
    Messages:
    1,248
    Country:
    Germany
    where does he get the dev tools [​IMG]

    btw. does anyone know if he is still working on freedom?
     
  3. illinialex24

    Member illinialex24 GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    May 26, 2009
    Messages:
    968
    Location:
    The Midwest
    Country:
    United States
    OMFG!!!!!!!
     
  4. ether2802

    Former Staff ether2802 we have the techno...!!

    Joined:
    Oct 14, 2007
    Messages:
    4,350
    Location:
    Pto. Vallarta
    Country:
    Mexico
    Awesome, but know well need that preloader be able to autoboot this, so we never touch the NAND again and then no BRICKS will ever exist (for the ones that get how to use it)..!! [​IMG]
     
  5. Lothlorian

    Member Lothlorian GBAtemp Regular

    Joined:
    Jul 9, 2009
    Messages:
    207
    Location:
    Berdoo
    Country:
    United States
    OMG....... OMG... OMG...


    Dude this is the holy grail... you have chosen wisely !!!

    Please tell me you don't need bootmii/boot2 to run this.
     
  6. ether2802

    Former Staff ether2802 we have the techno...!!

    Joined:
    Oct 14, 2007
    Messages:
    4,350
    Location:
    Pto. Vallarta
    Country:
    Mexico

    I think you do, or at least I think I read something like that..!!
     
  7. Digital1980

    Member Digital1980 GBAtemp Fan

    Joined:
    Jan 8, 2008
    Messages:
    499
    Country:
    United States
    very very nice.

    I'm super pumped to try this out. Hopefully all Wii's will be treated equally.
     
  8. Tux'

    Member Tux' GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Feb 8, 2009
    Messages:
    723
    Location:
    The flat lands.
    Country:
    Canada
    Crediar is using a Dev Wii I believe. A while ago a guy on the forum bought one. It has developer tools abc it has more hardware.
     
  9. SanGor

    Member SanGor Witchhunter

    Joined:
    Aug 21, 2008
    Messages:
    993
    Country:
    United States
     
  10. AllWiidUp

    Newcomer AllWiidUp Advanced Member

    Joined:
    Dec 17, 2008
    Messages:
    84
    Country:
    Canada

    Crediar, used dumps of virgin wiis and was able to pull the tools out of the deleted blocks of the nand.
     
  11. Kwartel

    Member Kwartel The fairest in all the land

    Joined:
    Apr 11, 2009
    Messages:
    1,298
    Country:
    Netherlands
    He's great!!!
     
  12. CasperH

    CasperH Newbie

    But you can convert a retail Wii to a development Wii. It is all just one byte in the sysconf.
    What extra hardware does a dev Wii have?
     
  13. SanGor

    Member SanGor Witchhunter

    Joined:
    Aug 21, 2008
    Messages:
    993
    Country:
    United States
    from where did you get that bullshit?
     
  14. DarkLG

    Member DarkLG Wow One Shiny Ribbon!!!!

    Joined:
    Jun 21, 2007
    Messages:
    1,401
    Location:
    Indiana
    Country:
    United States
    You can convert a retail wii to a development wii?? o.O
     
  15. CasperH

    CasperH Newbie

    http://wiibrew.org/wiki//shared2/sys/SYSCONF
    Wiibrew says so.
    You see bootmode x.x in the video so he probably used this or he bought a real dev console
     
  16. Kwartel

    Member Kwartel The fairest in all the land

    Joined:
    Apr 11, 2009
    Messages:
    1,298
    Country:
    Netherlands
    No, he tried to run dev tools (and succeeded) on a retail Wii
     
  17. FenrirWolf

    Member FenrirWolf GBAtemp Psycho!

    Joined:
    Nov 19, 2008
    Messages:
    4,343
    Location:
    Beaverton, OR
    Country:
    United States
    And he ran them on a virtual NAND and therefore didn't have to modify or compromise his actual system.
     
  18. DarkLG

    Member DarkLG Wow One Shiny Ribbon!!!!

    Joined:
    Jun 21, 2007
    Messages:
    1,401
    Location:
    Indiana
    Country:
    United States
    That's awesome I want this now lol.Wouldn't there be a way to actually modify your retail wii so that it does act like a dev wii?
     
  19. CasperH

    CasperH Newbie

    How do we know he didn't converted it?
     
  20. SanGor

    Member SanGor Witchhunter

    Joined:
    Aug 21, 2008
    Messages:
    993
    Country:
    United States
    1. it is just not possible
    2. he said he is running on a retail Wii
     

Share This Page