Sin and Punishment freezing

Discussion in 'Wii - Backup Loaders' started by murbly, May 17, 2010.

  1. murbly
    OP

    murbly Newbie

    Newcomer
    2
    0
    May 17, 2010
    United States
    Hey,

    Sin and Punishment 2 freezes at the end of the first boss fight/whenever a game over comes up.

    Got the Hermes cios v5 and 249 v 19, as well as latest USB loader GX, Has anyone got this game to work well and could give me a hand with this?

    Tried running from disc but it freezes early on as well.
     
  2. Gaiaknight

    Gaiaknight GBAtemp Advanced Fan

    Member
    958
    104
    Aug 26, 2008
    United States
    howell, Michigan
    hmm. never had this issue and i beat the game the other day.
     
  3. murbly
    OP

    murbly Newbie

    Newcomer
    2
    0
    May 17, 2010
    United States
    Whatcha running, etc?
     
  4. Goveynetcom

    Goveynetcom Member

    Newcomer
    49
    2
    Sep 27, 2009
    United States
    Sunny California
    Which version are you using? I was using PAL patched to NTSC-U and have gotten it to load via disc and USB. I can't remember what version of cIOS 249 I have, but I did update it not to long ago (I was trying to get Monster Hunter Tri to work, and it did).

    Gonna add I used Wiiflow for 249.
     
  5. Gaiaknight

    Gaiaknight GBAtemp Advanced Fan

    Member
    958
    104
    Aug 26, 2008
    United States
    howell, Michigan
    ciosrev19 57 base and latest cfg usb loader.
     
  6. FvKey

    FvKey Advanced Member

    Newcomer
    72
    0
    Aug 7, 2007
    Cote d'Ivoire
    Try to get a full iso of the game and reinstall it on your HDD (or whatever that you are using).
    My scrubbed game didnt work, got stuck in Loading screen before the main logo screen. I changed it with the full game and it worked.
    Im on Level 4.
     
  7. Lord Kanti

    Lord Kanti Advanced Member

    Member
    91
    0
    Sep 27, 2008
    United States
    This game freezes at hte point where it teaches you how to play. the game keeps running but it won't respond to the wiimote. cant even access the Home menu. if I pop out the wiimote batteries and pop em back in I get the 4 flashes of doom as nothing responds. Also using a PAL scrubbed version that seems to work for others. using rev19 NTSC wii, sys menu 3.2.