Rune Factory Frontier Backup

Discussion in 'Wii - Backup Loaders' started by LapisLazuli, May 24, 2009.

May 24, 2009
  1. LapisLazuli
    OP

    Member LapisLazuli Thrills, chills, kills!

    Joined:
    May 23, 2009
    Messages:
    635
    Location:
    Twoson
    Country:
    United States
    Is there a fix for this game? It just boots into a black screen
     
  2. LapisLazuli
    OP

    Member LapisLazuli Thrills, chills, kills!

    Joined:
    May 23, 2009
    Messages:
    635
    Location:
    Twoson
    Country:
    United States
    oh and I use the WiiGater 0.3 gamma
     
  3. LapisLazuli
    OP

    Member LapisLazuli Thrills, chills, kills!

    Joined:
    May 23, 2009
    Messages:
    635
    Location:
    Twoson
    Country:
    United States
    Come on guys..
     
  4. micric100

    Member micric100 GBAtemp Regular

    Joined:
    Dec 20, 2008
    Messages:
    195
    Country:
    Canada
    i don't know, it worked for me, i didn't have to do anything to it
     
  5. LapisLazuli
    OP

    Member LapisLazuli Thrills, chills, kills!

    Joined:
    May 23, 2009
    Messages:
    635
    Location:
    Twoson
    Country:
    United States

    Ok

    1. did you use a DVD-R to burn? (Mine is a DVD+R)

    2. What are your settings on (default)
     
  6. velmeran42

    Newcomer velmeran42 Member

    Joined:
    May 28, 2009
    Messages:
    10
    Country:
    United States
    Running .3 gamma, burnt at 4x onto Verbatim DVD-R, works fine for me. Is this the only backup you've tried with that media/burn settings?
     
  7. LapisLazuli
    OP

    Member LapisLazuli Thrills, chills, kills!

    Joined:
    May 23, 2009
    Messages:
    635
    Location:
    Twoson
    Country:
    United States

    No, I have Animal Crossing, Mario Kart, Harvest Moon, Sonic Unleashed (this is a DVD-R), and Mario Super Sluggers. They all were burnt on imgburn 4x Sony DVD+R, and they all work
     

Share This Page