r4 firmware question

Discussion in 'R4 DS' started by majinvegeta123, Jan 24, 2010.

Jan 24, 2010

r4 firmware question by majinvegeta123 at 10:56 PM (1,983 Views / 0 Likes) 5 replies

  1. majinvegeta123
    OP

    Member majinvegeta123 GBAtemp Regular

    Joined:
    Mar 28, 2009
    Messages:
    128
    Country:
    United States
    i bought an r4 and it says r4 upgrade games engine on it but i cant find firmware to work with it can any1 post a,link?
     
  2. EyeZ

    Member EyeZ GBAtemp Addict

    Joined:
    Dec 4, 2009
    Messages:
    2,336
    Country:
    United Kingdom
    The box it arrived in should have the website address on it
     
  3. Depravo

    Global Moderator Depravo Jaded curmudgeon

    Joined:
    Oct 13, 2008
    Messages:
    5,082
    Location:
    Purgatory
    Country:
    United Kingdom
  4. Thoob

    Member Thoob LOLmonade.

    Joined:
    May 28, 2009
    Messages:
    1,126
    Location:
    Scotland
    Country:
    United Kingdom
    Looks like its from this website: Link.
    If not, there should be a link on the box.
     
  5. majinvegeta123
    OP

    Member majinvegeta123 GBAtemp Regular

    Joined:
    Mar 28, 2009
    Messages:
    128
    Country:
    United States
    ty thoob thats it =)
     
  6. XWolf

    Member XWolf GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Oct 9, 2009
    Messages:
    745
    Country:
    United Kingdom
    Try YSmenu on it - there is a sticky in this forum for how to.
     

Share This Page