Problem with TN-V

Discussion in 'PS Vita - Hacking & Homebrew' started by aaronmartinez, Jan 14, 2016.

  1. aaronmartinez
    OP

    aaronmartinez Newbie

    Newcomer
    1
    Jan 14, 2016
    Hello!
    I installed ARK, TN-V and VHBL in my PSTV 3.20 and everything works. Yesterday I updated to firmware 3.55 to use Remote Play with my PS4 and the TN-V stop working. Shows black screen only. ARK and VHBL still works.

    What can I do to run TN-V? Any save update or anything?

    Thanks!
     
  2. zekepliskin

    zekepliskin GBAtemp Regular

    Member
    2
    Oct 13, 2015
    Hampshire UK
    By upgrading the firmware to the most recent one you've broken all your exploits. So you have Remote Play, but unless you buy and use a different exploit game you won't get TN-V back.
     
  3. aaronmartinez
    OP

    aaronmartinez Newbie

    Newcomer
    1
    Jan 14, 2016
    But VHBL and ARK still working... it may not have been broken all exploits, no?
     
  4. Voxel

    Voxel *Witty Title*

    Member
    13
    GBAtemp Patron
    Voxel is a Patron of GBAtemp and is helping us stay independent!

    Our Patreon
    Jun 27, 2015
    United Kingdom
    ¯\_(ツ)_/¯
    Did you try the recovery mode?
     
  5. aaronmartinez
    OP

    aaronmartinez Newbie

    Newcomer
    1
    Jan 14, 2016
    Finally I solved. I download the 3.52 pack, copied to pstv and then with ARK I remplace Pboot.pbp of my tn-v bubble game with the pboot.pbp included with the save.

    Thanks!
     
Loading...
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice