Problem concerning Loading custom VC\WiiWare on SD Menu (4.0E)

Discussion in 'Wii - Hacking' started by LWares87, Mar 30, 2009.

  1. LWares87
    OP

    Member LWares87 The 'Wise' Merchant

    Joined:
    Oct 19, 2008
    Messages:
    1,691
    Location:
    Colchester, England
    Country:
    United Kingdom
    I have recently installed System Menu 4.0E with Waninkoko's 4.0 Firmware Updater and i cannot load custom VC\WiiWare games from off my SD Card (via the SD Card Menu). [​IMG]

    Is there anyway, to make this work properly or can someone suggest, an alternate method perhaps?

    Many thanks...
     
  2. ecw

    Member ecw GBAtemp Regular

    Joined:
    Jan 7, 2009
    Messages:
    175
    Country:
    United States
    You need to run the "patched" ios60 wad and you will be fine. [​IMG]
     
  3. blinktoday

    Newcomer blinktoday Advanced Member

    Joined:
    Jul 21, 2008
    Messages:
    66
    Country:
    Canada
    Im having the same problem.
     
  4. LWares87
    OP

    Member LWares87 The 'Wise' Merchant

    Joined:
    Oct 19, 2008
    Messages:
    1,691
    Location:
    Colchester, England
    Country:
    United Kingdom
    Thank you, for your help. Any chance of pointing me and others in the right direction to it, please?

    Afterwards, can a moderator, "kindly" lock and delete this please?

    Many thanks...
     
  5. ecw

    Member ecw GBAtemp Regular

    Joined:
    Jan 7, 2009
    Messages:
    175
    Country:
    United States

Share This Page