Priiloader problem

Discussion in 'Wii - Hacking' started by mario41001, Jan 17, 2010.

Jan 17, 2010

Priiloader problem by mario41001 at 10:39 PM (1,126 Views / 0 Likes) 4 replies

  1. mario41001
    OP

    Member mario41001 GBAtemp Regular

    Joined:
    May 3, 2008
    Messages:
    120
    Location:
    ????
    Country:
    Canada
    Hi i recently went from preloader 0.29 to priiloader 0.3 everything was fine until i restarted my wii. Now when i get passed the health screen my cursor appears on the screen for like 10 seconds then it disappears and doesnt come back. The wii remote is still synched and says player one too its just that the cursor doesnt show up on the screen.

    PLEASE HELP
     
  2. linuxares

    Member linuxares GBAtemp Maniac

    Joined:
    Aug 5, 2007
    Messages:
    1,387
    Country:
    Sweden
    delete the hacks config file and see if it makes any changes (if you have one)
     
  3. ade

    Newcomer ade Member

    Joined:
    Jun 17, 2009
    Messages:
    25
    Country:
    United Kingdom
    Since updating I get this error. “ERROR AUTOBOOTING SYSTEMMENU. COULD NOT GET BOOT STATS. IOS V70 SYSTEMMENU V481″.

    Any ideas?
     
  4. Daco

    Banned Daco Banned

    Joined:
    Oct 15, 2007
    Messages:
    473
    Location:
    earth
    Country:
    Belgium
    ye stop posting it everywhere you retard
     
  5. ade

    Newcomer ade Member

    Joined:
    Jun 17, 2009
    Messages:
    25
    Country:
    United Kingdom
    I accidentally posted it here thinking i was in the other thread. Take a chill pill.

    Thanks for the help anyway.
     

Share This Page