pls help

Discussion in 'NDS - Flashcarts and Accessories' started by budhwanigautam, Aug 27, 2008.

Aug 27, 2008

pls help by budhwanigautam at 1:14 AM (754 Views / 0 Likes) 5 replies

  1. budhwanigautam
    OP

    Newcomer budhwanigautam Newbie

    Joined:
    Aug 27, 2008
    Messages:
    2
    Country:
    Spain
    HI EVERYBODY,
    iam new here ,i need a help from all the experts here,i have got m3ds real with rumble pack.i can play all the ds games in it but cant play gba games it says dldi compatible and freezes. so do i have to install something to play gba games.pls help.

    THANKS FOR UR HELP.BUT I HAVE ONLY RUMBLE WITH M3REAL.SO NOW I GOT M3REAL SAKURA.NOW WITH IT CAN I PLAY GBA GAME........OR BY DOWNLOADING DLDI FILE OR SOMETHING PLS HELP......
     
  2. TrolleyDave

    Former Staff TrolleyDave Philosolosophising

    Joined:
    Jan 1, 2007
    Messages:
    7,762
    Location:
    Wales, UK
    Country:
    United Kingdom
    Doesn't the M3 Real have a seperate rumble pack and expansion pack?
     
  3. ojsinnerz.

    Member ojsinnerz. Damned

    Joined:
    Oct 27, 2007
    Messages:
    3,152
    Location:
    Canada
    Country:
    Canada
    You can't play GBA games on a flashkart because the flashkart can't handle GBA games.

    If you want to play GBA games, you should've gotten a M3 Real Perfect package, instead of an ordinary M3 real package.

    No, it's impossible for DS flashkarts to emulate any GBA games, because the DS can't handle that kind of thing.
     
  4. knoxvillz

    Member knoxvillz GBAtemp Regular

    Joined:
    Apr 19, 2008
    Messages:
    206
    Country:
    United Kingdom
    yes, i believe there is a gba expansion pak for the m3 real which is used to run gba games. I don't think the rumble pak allows you to play gba games...
     
  5. budhwanigautam
    OP

    Newcomer budhwanigautam Newbie

    Joined:
    Aug 27, 2008
    Messages:
    2
    Country:
    Spain
    THANKS FOR UR HELP.BUT I HAVE ONLY RUMBLE WITH M3REAL.SO NOW I GOT M3REAL SAKURA.NOW WITH IT CAN I PLAY GBA GAME........OR BY DOWNLOADING DLDI FILE OR SOMETHING PLS HELP......
     
  6. IOwnAndPwnU

    Member IOwnAndPwnU GBAtemp Maniac

    Joined:
    Jul 31, 2008
    Messages:
    1,123
    Country:
    Canada
    Okay, first, don't POST EVERYTHING IN CAPITAL LETTERS. IT LOOKS LIKE YOUR SCREAMING AT EVERYONE. Second, you can NOT play GBA games without a Slot-2 device such as a EZFlash 3in1.
     

Share This Page