1. GreatCrippler

    OP GreatCrippler Greatness Fallen
    Member

    Joined:
    Mar 27, 2010
    Messages:
    1,544
    Country:
    United States
    So, i Just successfully downgrade an O3DSXL from 9.7 to 9.2. Everything seems fine, but I can't get into the 3DS settings screen now to double check my current version. I select it, and it just loads forever, not opening until I force shut down.
     
  2. mashers

    mashers Stubborn ape
    Member

    Joined:
    Jun 10, 2015
    Messages:
    3,837
    Country:
    Try to update to 10.3 and downgrade back to 9.2.
     
  3. GreatCrippler

    OP GreatCrippler Greatness Fallen
    Member

    Joined:
    Mar 27, 2010
    Messages:
    1,544
    Country:
    United States
    Wouldn't I need to use the settings screen to do that? Or should I DL 10.3 and use Sysupdater again?
     
  4. reiyu

    reiyu Canadian, eh?
    Member

    Joined:
    Jan 8, 2008
    Messages:
    870
    Country:
    Canada
    update through the recovery menu. hold up+a+l+r while the 3ds is booting.
     
  5. mashers

    mashers Stubborn ape
    Member

    Joined:
    Jun 10, 2015
    Messages:
    3,837
    Country:
    I wouldn't use sysupdater, better to use an official update. Since you can't get into settings, you'll have to use the recovery boot mode.
     
  6. GreatCrippler

    OP GreatCrippler Greatness Fallen
    Member

    Joined:
    Mar 27, 2010
    Messages:
    1,544
    Country:
    United States
    Cool, updating now. Will see how this goes.
     
  7. reiyu

    reiyu Canadian, eh?
    Member

    Joined:
    Jan 8, 2008
    Messages:
    870
    Country:
    Canada
    godspeed bro. easy on the downgrade. make sure you got the right packages.
     
    GreatCrippler likes this.
  8. GreatCrippler

    OP GreatCrippler Greatness Fallen
    Member

    Joined:
    Mar 27, 2010
    Messages:
    1,544
    Country:
    United States
    Everything seemed to go fine before, like i said, just couldn't get into the settings after.
     
  9. reiyu

    reiyu Canadian, eh?
    Member

    Joined:
    Jan 8, 2008
    Messages:
    870
    Country:
    Canada
    hope everything runs well this time around. good luck man.
     
    GreatCrippler likes this.
  10. GreatCrippler

    OP GreatCrippler Greatness Fallen
    Member

    Joined:
    Mar 27, 2010
    Messages:
    1,544
    Country:
    United States
    Thanks, Update is almost done. Guess we'll see. :)
     
  11. mashers

    mashers Stubborn ape
    Member

    Joined:
    Jun 10, 2015
    Messages:
    3,837
    Country:
    Make sure you're using safesysupdater as this will check the update CIAs before installing them. It's theoretically possible that the issue following the downgrade was due to a corrupt or incorrect CIA.
     
    GreatCrippler likes this.
  12. GreatCrippler

    OP GreatCrippler Greatness Fallen
    Member

    Joined:
    Mar 27, 2010
    Messages:
    1,544
    Country:
    United States
    Yea, Had already started before I read this. Still won't let me into settings after the downgrade. ANything special to make Safesysupdater work? It's in the same area as all the other homebrew, but isn't showing up on the menu.

    Edit: Nvm, rename folder, duh.

    Edit2: Hey look at that, I had the wrong Update Folder. Up and running now. Woot, thanks much. Will deal with RXtools tomorrow.
     
    Last edited by GreatCrippler, Jan 18, 2016
  13. reiyu

    reiyu Canadian, eh?
    Member

    Joined:
    Jan 8, 2008
    Messages:
    870
    Country:
    Canada
    wow good thing you didn't end up with a full brick after using a wrong update folder. good on ya mate, have fun with rxtools tomorrow.
     
    mvmiranda likes this.
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - Downgrade, issue,