NTSC Mario Kart Wii Channel Problem

Discussion in 'Wii - Hacking' started by tmujir955, Dec 2, 2008.

Dec 2, 2008
  1. tmujir955
    OP

    Newcomer tmujir955 Advanced Member

    Joined:
    Nov 1, 2008
    Messages:
    55
    Country:
    United States
    Using the .3 gamma loader, I tried to install the Mario Kart Wii Channel with a burned NTSC Mario Kart Wii and my NTSC Wii console. It takes me to the Wii System Menu, and I even got a letter from the Mario Kart Wii Channel, but the channel isn't there. Why? [​IMG]
     
  2. EmperorOfCanada

    Member EmperorOfCanada GBAtemp Maniac

    Joined:
    Aug 4, 2008
    Messages:
    1,478
    Location:
    Canada
    Country:
    Canada
    It saw that you had a "Imagine: poniez" gamesave so it ran away =(
     
  3. wolffangalchemist

    Member wolffangalchemist This is bat country!

    Joined:
    Nov 23, 2008
    Messages:
    1,406
    Location:
    middleofnowhere, AL
    Country:
    United States
    lolz!
     
  4. tmujir955
    OP

    Newcomer tmujir955 Advanced Member

    Joined:
    Nov 1, 2008
    Messages:
    55
    Country:
    United States
    no seriously, why does this happen?
     
  5. mikeyt1998

    Member mikeyt1998 YouTube Glitcher

    Joined:
    Aug 11, 2007
    Messages:
    1,358
    Location:
    Dalton-in-furness, north west
    Country:
    United Kingdom
    i heard the mario kart channel doesnt work if you install it using a backup... but that might have been an older launcher i heard it about.
     
  6. CIJC

    Member CIJC GBAtemp Fan

    Joined:
    Nov 5, 2008
    Messages:
    463
    Country:
    United Kingdom
    I think its the loader.
     
  7. tmujir955
    OP

    Newcomer tmujir955 Advanced Member

    Joined:
    Nov 1, 2008
    Messages:
    55
    Country:
    United States
    i installed with a wad, but it doesnt work either!
     

Share This Page