[newb] usb loader gx multi-problems

Discussion in 'Wii - Backup Loaders' started by retro-y, Jan 7, 2017.

  1. retro-y
    OP

    retro-y Newbie

    Newcomer
    1
    Jan 7, 2017
    United States
    hey everybody,

    long time reader, first time poster.

    so, i have soft-modded wii on 4.3u. latest usb loader gx. latest nintendont.
    a friend set this up for me years ago, when i restarted all this i was on 4.1u, nintendont and the ability to play backed up gamecube games were not a thing, then, i think.

    anyway, i've got my drive attached. i can successfully play gamecube games via
    homebrew channel > nintendont, and
    usb loader gx > nintendont

    my issues are inside usb loader gx.

    1st - no art work "downloads". i've set it to grab all 5 types on my games. so, on my ten games, when i go to download i get:
    "found missing images.
    50 missing files."

    [yes]

    [watches progress bar and some urls for .png's]

    "download finished.
    "50 files not found on server!"

    help?

    2nd - the region code appearing over the 3d art in the main view says "pal." my games aren't pal, they're usa. i find this bizarre. it's not affecting game play. but i'd like to… show properly?

    3rd - when i try to update wiitdb.zip, it downloads, but then, i can just download it again. shouldn't it says all ready up to date? is it behaving like my first problem with different (or less) langauge?
     
    Last edited by retro-y, Jan 7, 2017
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice