New problem with buddies psp

Discussion in 'PSP - Games & Content' started by mrwienerdog, Apr 25, 2010.

Apr 25, 2010
  1. mrwienerdog
    OP

    Member mrwienerdog GBAtemp Regular

    Joined:
    Nov 1, 2007
    Messages:
    155
    Country:
    Canada
    Now that I have 5.00m33-6 installed, I have run into a new, fresh problem. I have tried to install two different iso's into the iso folder (both of which work fine on my psp - so I assume it is not a problem with the iso), but at different points in transferring them, I get an error message telling me that 'could no longer find this item. This is no longer located in F: Please verify item location and retry'. And with that, I can't seem to install iso's. What the hell is up with that? Do I need to reinstall the CFW?
     
  2. purplesludge

    Member purplesludge anyone have any ideas for this space

    Joined:
    Mar 2, 2009
    Messages:
    1,047
    Location:
    wv
    Country:
    United States
    Are you copying it from your folder to his folder?
    It sounds like wherever the iso is stored is losing connection before it is finished transferring.
     
  3. Jay Boy

    Member Jay Boy GBAtemp Fan

    Joined:
    Oct 30, 2002
    Messages:
    406
    Country:
    Canada
    Might be a problem with his memory stick. Put your memory stick in his PSP and see if it loads up.
     
  4. mrwienerdog
    OP

    Member mrwienerdog GBAtemp Regular

    Joined:
    Nov 1, 2007
    Messages:
    155
    Country:
    Canada
    I was copying the first iso off of a dvd, and I figured maybe the dvd was fucked, so I transferred the iso to my hard drive to try it from there. The other iso was on my hard drive. I'm going to try my mem. stick now, don't know why I didn't think of that. Will see what happens....
     
  5. mrwienerdog
    OP

    Member mrwienerdog GBAtemp Regular

    Joined:
    Nov 1, 2007
    Messages:
    155
    Country:
    Canada
    Okay, so I tried my mem. stick, and I can't start any games off of it. So I figure it must be the install of the CFW, or am I a complete idiot? Is there something simple I'm not thinking of?
     
  6. mrwienerdog
    OP

    Member mrwienerdog GBAtemp Regular

    Joined:
    Nov 1, 2007
    Messages:
    155
    Country:
    Canada
    What a fucking twit, I hadn't enabled the m33 driver in the console. All fixed, must be his mem. card. Thanks!!
     
  7. Jolan

    Member Jolan Unlimited Bear Works

    Joined:
    Mar 20, 2010
    Messages:
    1,384
    Location:
    Netherlands, currently
    Country:
    Bulgaria
    Remember to always check if it's a Magic Gate supported card, as I've noticed most fake Mem.Sticks don't support it.
     
  8. mrwienerdog
    OP

    Member mrwienerdog GBAtemp Regular

    Joined:
    Nov 1, 2007
    Messages:
    155
    Country:
    Canada
    Yeah, it probably is fake, he got it when he worked in Dubai.... Anyways, games are working off of my card, but I definitely can't get iso's onto his. So I am trying to copy iso's using his psp onto my card, just to make sure it is the card and not something else....
     
  9. mrwienerdog
    OP

    Member mrwienerdog GBAtemp Regular

    Joined:
    Nov 1, 2007
    Messages:
    155
    Country:
    Canada
    Not the memory card. Can't copy isos onto my card using his psp. Can copy them onto my card AND his card using MY psp. Something is fishy here.....
     
  10. purplesludge

    Member purplesludge anyone have any ideas for this space

    Joined:
    Mar 2, 2009
    Messages:
    1,047
    Location:
    wv
    Country:
    United States
    Are you connecting the psp through usb maybe it has a faulty connection?
     
  11. mrwienerdog
    OP

    Member mrwienerdog GBAtemp Regular

    Joined:
    Nov 1, 2007
    Messages:
    155
    Country:
    Canada
    Not sure. Trying to get an iso on right now using a different usb cable. Thought it might be that. I've been doing all of this with his usb cable, so maybe it's that? Time will tell.
     
  12. Jay Boy

    Member Jay Boy GBAtemp Fan

    Joined:
    Oct 30, 2002
    Messages:
    406
    Country:
    Canada
    It'd really suck if it's the reader.
     
  13. mrwienerdog
    OP

    Member mrwienerdog GBAtemp Regular

    Joined:
    Nov 1, 2007
    Messages:
    155
    Country:
    Canada
    So it was the USB cable. When I use my own, no problem. Yayyy!!!

    Thanks guys.
     
  14. Jay Boy

    Member Jay Boy GBAtemp Fan

    Joined:
    Oct 30, 2002
    Messages:
    406
    Country:
    Canada
    good to hear!
     

Share This Page