Need Help With Backup Launcher

Discussion in 'Wii - Backup Loaders' started by clusf, Jul 8, 2010.

  1. clusf
    OP

    clusf Newbie

    Newcomer
    1
    Dec 31, 2009
    United States
    United States
    I have backup launcher 0.3 gamma and every time I try to load a game the screen goes black and my remote turns off.
     
  2. kimikal27

    kimikal27 GBAtemp Maniac

    Member
    1
    Oct 28, 2008
    Galway
    a good update would be nice...

    but any game? how did it happen? when did u softmoded it? or cios? is it a new wii???

    damn... where to start....
     
  3. clusf
    OP

    clusf Newbie

    Newcomer
    1
    Dec 31, 2009
    United States
    United States
    I softmoded it about 6 months ago. It is an old wii. I bought it in August 2007. I'll try to update it. Any help will be great.

    Thnx
     
  4. kimikal27

    kimikal27 GBAtemp Maniac

    Member
    1
    Oct 28, 2008
    Galway
  5. clusf
    OP

    clusf Newbie

    Newcomer
    1
    Dec 31, 2009
    United States
    United States
    I installed the NeoGamma R9 Beta 26 and tried using it but it said dvd err (1178), disc id
     
  6. kimikal27

    kimikal27 GBAtemp Maniac

    Member
    1
    Oct 28, 2008
    Galway
    what kind of dvd r u using?
     
  7. clusf
    OP

    clusf Newbie

    Newcomer
    1
    Dec 31, 2009
    United States
    United States
    I am using a dvd-r and I burnt my games using imgburn. It usually works for me on Backup Launcher.
     
  8. kimikal27

    kimikal27 GBAtemp Maniac

    Member
    1
    Oct 28, 2008
    Galway
    and u get this error with all your games or the that one?
     
  9. clusf
    OP

    clusf Newbie

    Newcomer
    1
    Dec 31, 2009
    United States
    United States
    I get the same error for all my games. [​IMG]
     
  10. WiiPower

    WiiPower GBAtemp Guru

    Member
    2
    Oct 17, 2008
    Gambia, The
    Let me guess:
    Gamma stopped working completely, you don't even get into its menu, and NeoGamma says "IOS36 something" at the bottom right?
     
  11. clusf
    OP

    clusf Newbie

    Newcomer
    1
    Dec 31, 2009
    United States
    United States
    Actually I can still get into the menu and everything. Just when I try to play a game it says dvd err (1178), disc id
     
  12. WiiPower

    WiiPower GBAtemp Guru

    Member
    2
    Oct 17, 2008
    Gambia, The
    I doubt that you get this error message from Gamma.
     
  13. kimikal27

    kimikal27 GBAtemp Maniac

    Member
    1
    Oct 28, 2008
    Galway
    course not,

    wiipower is asking you if u can get in gamma, yes or no?
    NeoGamma says "IOS36 something" at the bottom right, yes or no?
     
  14. clusf
    OP

    clusf Newbie

    Newcomer
    1
    Dec 31, 2009
    United States
    United States
    I can get into Gamma and it does say IOS36 at the bottom.
     
  15. WiiPower

    WiiPower GBAtemp Guru

    Member
    2
    Oct 17, 2008
    Gambia, The
    Gamma != NeoGamma, but i guess you don't understand that either. I'm out
     
  16. clusf
    OP

    clusf Newbie

    Newcomer
    1
    Dec 31, 2009
    United States
    United States
    You didn't help at all.
     
  17. bugaveli

    bugaveli Banned

    Banned
    1
    Dec 7, 2008
    United States
    In a remote place
    you know when u have the creator of a loader answering your questions you should show a bit of respect. read up and get up to date
     
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice