1. DarkMasterBlindmonk
    OP

    DarkMasterBlindmonk Newbie

    Newcomer
    6
    0
    Aug 21, 2016
    Egypt
    hi iam new member here
    and i dont know whats section should i put my problem soo dont block me pls

    my problem is my citra be on 15 fps on Pokemon AS&Omega Ruby but he didnt get maxmium of my Ram Or my Cpu
    he use 50% on cpu and 150 MB
    In a pic cpu up to 74% becouse i use googlechrome
    so i need build make the game faster pls
    and that my computer
    and sry for my bad english
     

    Attached Files:

  2. LinkBlaBla

    LinkBlaBla Glitches Expert and Anti-Government (TFTP*)

    Member
    421
    118
    Jun 7, 2013
    Canada
    Quebec
    You will need to wait a little longer for the emulator to work 100% you can't do anything but wait sorry...
     
  3. DarkMasterBlindmonk
    OP

    DarkMasterBlindmonk Newbie

    Newcomer
    6
    0
    Aug 21, 2016
    Egypt
    but i see many people play on 25 fps and 30 and with high fps i just want 25 fps
     
  4. LinkBlaBla

    LinkBlaBla Glitches Expert and Anti-Government (TFTP*)

    Member
    421
    118
    Jun 7, 2013
    Canada
    Quebec
    Turn off sound and make screen smaller is your best solution or maybe you got an outdated version ?
     
  5. DarkMasterBlindmonk
    OP

    DarkMasterBlindmonk Newbie

    Newcomer
    6
    0
    Aug 21, 2016
    Egypt
    maybe you can give me the best build for me ? if you have i will be great thx
     
  6. LinkBlaBla

    LinkBlaBla Glitches Expert and Anti-Government (TFTP*)

    Member
    421
    118
    Jun 7, 2013
    Canada
    Quebec
    I have a n3ds i don't need citra use google that your BEST friend.
     
  7. cooroxd

    cooroxd Dirty Pirate

    Banned
    1,192
    522
    Aug 30, 2014
    Canada
    B.C.
    Your CPU is garbage that is the reason the citra emulator is slow. Get a new computer or buy a 3ds; that is your option.

    — Posts automatically merged - Please don't double post! —

    This is your CPU ranking; it's very low and cheap end: http://www.cpubenchmark.net/cpu.php?cpu=AMD+Athlon+II+X2+280
     
    Xenon Hacks likes this.
  8. LinkBlaBla

    LinkBlaBla Glitches Expert and Anti-Government (TFTP*)

    Member
    421
    118
    Jun 7, 2013
    Canada
    Quebec
    Well it would be better for him to get a Nintendo 3ds with the game so he can keep he computer a 3ds for 70$-150$ they are cheap the game is like 40 bucks.
     
    Bubsy Bobcat and cooroxd like this.
  9. DarkMasterBlindmonk
    OP

    DarkMasterBlindmonk Newbie

    Newcomer
    6
    0
    Aug 21, 2016
    Egypt
    which cpu will be good to run citra full speed ?
     
  10. cooroxd

    cooroxd Dirty Pirate

    Banned
    1,192
    522
    Aug 30, 2014
    Canada
    B.C.
    Intel Core I7-6700K
     
    Last edited by cooroxd, Aug 21, 2016
  11. DarkMasterBlindmonk
    OP

    DarkMasterBlindmonk Newbie

    Newcomer
    6
    0
    Aug 21, 2016
    Egypt
    no not the top i just want one with 50$ or60 like that
     
  12. cooroxd

    cooroxd Dirty Pirate

    Banned
    1,192
    522
    Aug 30, 2014
    Canada
    B.C.
    Well that's too bad, nothing will run full speed with your cheap $50 cpu. Buy a 3ds or something.
     
    Bubsy Bobcat likes this.
  13. LinkBlaBla

    LinkBlaBla Glitches Expert and Anti-Government (TFTP*)

    Member
    421
    118
    Jun 7, 2013
    Canada
    Quebec
    Keep that 50$ get another 50$ and wait until you get another one 50$ 50x3=150$ enough for you to buy a 3ds and pokemon!
     
  14. DarkMasterBlindmonk
    OP

    DarkMasterBlindmonk Newbie

    Newcomer
    6
    0
    Aug 21, 2016
    Egypt
    maybee not fullspeed but 30 or 40 fps
     
  15. cooroxd

    cooroxd Dirty Pirate

    Banned
    1,192
    522
    Aug 30, 2014
    Canada
    B.C.
    Again no cpu will cost $50 to run citra at 30fps. Stop being a cheap ass, just save your money and buy a 3ds.
     
    zezzo, Bubsy Bobcat and LinkBlaBla like this.
  16. Bubsy Bobcat

    Bubsy Bobcat vegtebales

    Member
    1,471
    5,681
    Jul 8, 2015
    Zimbabwe
    THIS
    3DS emulation is still very early. If you really want to play ORAS without spending a load of money, buy yourself an unused 2ds and install A9LH.