MyMenu 1.2 "FATAL ERROR-Script Error"

Discussion in 'Wii - Emulation and Homebrew' started by Steeldog29, Jul 4, 2009.

Jul 4, 2009
  1. Steeldog29
    OP

    Newcomer Steeldog29 Advanced Member

    Joined:
    Jul 3, 2009
    Messages:
    54
    Country:
    United States
    I Dont Know What To Do! here Are some screenies:
    First
    [​IMG]

    And Then
    [​IMG]

    And Finally The Disappointment
    [​IMG]
     
  2. houseonfire

    Member houseonfire GBAtemp Regular

    Joined:
    May 21, 2007
    Messages:
    285
    Country:
    United States
    Maybe if whoever made this didn't make it in autoit, it would work better.
     
  3. 1Animekitten

    Newcomer 1Animekitten Newbie

    Joined:
    Jul 14, 2009
    Messages:
    3
    Country:
    United States
    I have the SAME EXACT problem. And im also using all the same files as you, even the WindowsXP theme. So i tired another one and the same thing happened. Do you think that the Mymenu 1.2 itself is the one at fault? I think i just downloaded a corrupt one.
     
  4. WitoRIT92

    Member WitoRIT92 GBAtemp Fan

    Joined:
    Jan 24, 2009
    Messages:
    430
    Country:
    United States
    its the program only a few go through but then i install them they dont work at all such as dark wii original, idk but then i installed it with mymenuify it gives me a screwy screen with green but then i found the app file from softmii.org and it worked but i dont know why it does not work. OMG!!!!!
     
  5. Aisu

    Newcomer Aisu Newbie

    Joined:
    Aug 14, 2009
    Messages:
    1
    Country:
    United States
    Same exact problem! I can't find anyway around it!
     

Share This Page