MS-DOS on Vista: Problems: CDing and Finding Directories

Discussion in 'Computer Games and General Discussion' started by MissingNo._, Aug 17, 2010.

  1. MissingNo._
    OP

    Member MissingNo._ aka MissingNoL

    Joined:
    Apr 12, 2009
    Messages:
    748
    Location:
    Greater Bay Area, California
    Country:
    United States
    I'm trying to install Police Quest on my Windows Vista PC, but it when I give the installer a directory to install it in, it won't find the directory.
    DOSBox has a similar problem CDing. It will not find the directory that is already made, yet it will mount it.

    Command Prompt does not do this.

    No, it does not have to do with my Google Search Results Redirect Virus; it did this a long time ago when I was trying to get Wolfenstein 3D, Duke Nuk'Em 3D, and DOOM installed on my PC.

    And yes, I'm sure that I'm using the commands correctly.

    Failed
    Compatibility Mode with Run in 640 x 480 screen resolution
     
  2. myuusmeow

    Member myuusmeow GBAtemp Advanced Maniac

    Joined:
    Jun 24, 2007
    Messages:
    1,643
    Country:
    United States
    http://www.scummvm.org/downloads/

    I don't know about your CDing problems, but ScummVM has support for AGI (Adventure Games Interpreter) games like Police Quest.
     
  3. MissingNo._
    OP

    Member MissingNo._ aka MissingNoL

    Joined:
    Apr 12, 2009
    Messages:
    748
    Location:
    Greater Bay Area, California
    Country:
    United States
    Yeah, I'll try that out if DOSBox won't work.

    But I still need to be able to CD (change directories) and give the program a place to install Police Quest in. I need this fixed first.
    Remember that this also happens to DOSBox.
     
  4. MissingNo._
    OP

    Member MissingNo._ aka MissingNoL

    Joined:
    Apr 12, 2009
    Messages:
    748
    Location:
    Greater Bay Area, California
    Country:
    United States
    Ok; I supposedly got the game to install (it only spat out two files after closing the SETUP window immediately) by creating the directory first.

    But DOSBox still won't let me CD into it.
     
  5. xmrnogatcox

    Newcomer xmrnogatcox Advanced Member

    Joined:
    Oct 25, 2008
    Messages:
    53
    Country:
    United States
    Check your other post about the Results5 virus. I posted the CORRECT fix. Please let me know if it works.
     
  6. dnniwa485

    Member dnniwa485 GBAtemp Fan

    Joined:
    Oct 4, 2009
    Messages:
    458
    Country:
    run it using VirtualPC... there... you can run old games there.. specially DOS games without any problems. [​IMG] just dont forget to install windows 98 for convenience.. [​IMG]
     
  7. MissingNo._
    OP

    Member MissingNo._ aka MissingNoL

    Joined:
    Apr 12, 2009
    Messages:
    748
    Location:
    Greater Bay Area, California
    Country:
    United States
    No; I need to be able to get that CD command working.
    I'll try it, but I still need that fixed.
     

Share This Page