Moonshell

Discussion in 'CycloDS' started by Cortador, Jan 26, 2009.

Jan 26, 2009

Moonshell by Cortador at 7:41 AM (720 Views / 0 Likes) 2 replies

  1. Cortador
    OP

    Member Cortador GBAtemp Fan

    Joined:
    Nov 27, 2008
    Messages:
    395
    Country:
    United States
    Hello everyone.

    I'm looking for some help on running the new moonshell as default media on my cyclods. Can someone help me with this?

    Thanks
     
  2. AC/DS

    Member AC/DS GBAtemp Regular

    Joined:
    Nov 20, 2008
    Messages:
    173
    Country:
    Slovakia
    We're talking about the last 2.00 beta right?
    I'm not gonna help you with it. I just want to add, at a risk of sounding silly, that I couldn't figure out how to make it run from the 'main menu' of the Cyclo DS (where three icons are: one for GAMES, one for MEDIA (Moonshell) and one for SETTINGS or something.
     
  3. Sumea

    Member Sumea Disco Ninja Frog

    Joined:
    Aug 16, 2008
    Messages:
    1,316
    Location:
    Turku
    Country:
    Finland
    INSTALLING (any program really) Moonshell2 to cycloDS main menu:
    1: Extract moonshl2 and moonshl2.nds to ROOT of your card.
    2: Make folder "moonshl" to root of your card.
    3: Cut and paste the moonshl2.nds to "moonshl" folder.
    4: Rename moonshl2.nds to moonshell.nds

    Cheer at me
    yay!
     

Share This Page