Missing ios36

Discussion in 'Wii - Hacking' started by scotto67, Oct 8, 2009.

Oct 8, 2009

Missing ios36 by scotto67 at 12:16 AM (1,189 Views / 0 Likes) 7 replies

  1. scotto67
    OP

    Newcomer scotto67 Member

    Joined:
    Oct 7, 2009
    Messages:
    21
    Country:
    United Kingdom
    Hi - I have installed all the steps in the guides and have been reading all the stickies for a few hours now. I am officially stumped.

    When I launch the Trucha Bug Restorer I do not have the option of selecting ios36.

    Can anyone help?
     
  2. xzxero

    Member xzxero ♥bong milk does good for the brain♥

    Joined:
    Jul 18, 2008
    Messages:
    3,831
    Location:
    SB
    Country:
    United States
    you dont select IOS 36 until the last step of TBR

    read the steps carfullly
     
  3. scotto67
    OP

    Newcomer scotto67 Member

    Joined:
    Oct 7, 2009
    Messages:
    21
    Country:
    United Kingdom
    the sticky points you to this link:

    http://www.youtube.com/watch?v=ltrd3oq8hPc

    which suggests you select 36 as the very first step - it also shows 36 in the top right corner where i have 35

    apologies if I am being dumb here
     
  4. xzxero

    Member xzxero ♥bong milk does good for the brain♥

    Joined:
    Jul 18, 2008
    Messages:
    3,831
    Location:
    SB
    Country:
    United States
    well if you want to see progress, just follow the steps in my guide.

    i actually recommend you just follow the guide as a whole, starting after the homebrew channel installation obviously.
     
  5. scotto67
    OP

    Newcomer scotto67 Member

    Joined:
    Oct 7, 2009
    Messages:
    21
    Country:
    United Kingdom
    Ok I'll do that - will probably be tomorrow now as will need to mail for the pack
     
  6. acesniper

    Member acesniper GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Sep 29, 2008
    Messages:
    641
    Country:
    United States
    You can always use DOP-IOS.
     
  7. scotto67
    OP

    Newcomer scotto67 Member

    Joined:
    Oct 7, 2009
    Messages:
    21
    Country:
    United Kingdom
    If your able to point me in the direction of how to do this and id it would save re-wrinting my SD card that would be fantastic.
     
  8. acesniper

    Member acesniper GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Sep 29, 2008
    Messages:
    641
    Country:
    United States

Share This Page