m3i zero problem

Discussion in 'M3 Adapter' started by ventrue, Dec 16, 2009.

Dec 16, 2009

m3i zero problem by ventrue at 2:01 PM (624 Views / 0 Likes) 3 replies

  1. ventrue
    OP

    Newcomer ventrue Newbie

    Joined:
    Dec 16, 2009
    Messages:
    2
    Country:
    Spain
    I follow all the steps from a guide posted here, but every time I put the m3i zero card into my dsi, select the m3 icon y I got a message "There was a problem. Push the power button to turn off the console..." I don't know what to do.
     
  2. g6team

    Member g6team GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Aug 30, 2007
    Messages:
    545
    Country:
    Hong Kong
    Be sure that you are using the correct Core file to flash it.
     
  3. rockstar99

    Member rockstar99 Hi

    Joined:
    Dec 3, 2008
    Messages:
    7,375
    Location:
    Toronto
    Country:
    Canada
    Use the new 1.4 F_CORE.DAT
     
  4. ventrue
    OP

    Newcomer ventrue Newbie

    Joined:
    Dec 16, 2009
    Messages:
    2
    Country:
    Spain
    as soon as I get home I'll try it and will post a reply

    FINAL EDIT: At last, I got my dsi to work! thank you all for your answers!
     

Share This Page