Loader Problem

Discussion in 'Wii - Hacking' started by ntt4, Mar 2, 2009.

Mar 2, 2009

Loader Problem by ntt4 at 10:35 PM (569 Views / 0 Likes) 3 replies

  1. ntt4
    OP

    Newcomer ntt4 Member

    Joined:
    Feb 15, 2009
    Messages:
    47
    Country:
    United States
    Hi all, Im attempting to run a backup of a game via Backup Loader 0.3

    Most games load but some don't which is fine, but when I go to reboot with hooks I get the following ...
    [​IMG]

    Im running preloader 0.28, which shows up using IOS30 when it loads, The HBC shows up using IOS36 and the loader shows IOS249
    Im using system menu version 290 (Yes, Im british)

    I dont know if the loader needs updating or what. Is there a better alternative out there ?

    Any ideas ?

    Thanks

    Also, If someone can add this to an incompatability list somewhere, We ski and Snowboard doesnt work.
     
  2. Don Killah

    Member Don Killah GBAtemp Maniac

    Joined:
    Nov 21, 2002
    Messages:
    1,127
    Country:
    France
    Hum... i think that reboot doesn't work with preloader.
     
  3. ether2802

    Former Staff ether2802 we have the techno...!!

    Joined:
    Oct 14, 2007
    Messages:
    4,350
    Location:
    Pto. Vallarta
    Country:
    Mexico
    All the games work by now, so you must have some trouble with the burning process or your media is crappy, and that error my friend is already well known because preloader gets installed before the main.dol of the SysMenu, so when you reboot with hooks, Gamma tryes to run preloader instead of the sysmenu's main.dol, that is why you get this code dump...!!! [​IMG]
     
  4. ntt4
    OP

    Newcomer ntt4 Member

    Joined:
    Feb 15, 2009
    Messages:
    47
    Country:
    United States
    Hi, I thought it was the pre loader but I wasnt sure.
    Backup loader still doesn't load We Family Ski and Snowboard.
    Im using verbatim Dvd-R's aswell :S
    Burnt at 2.4x (first try) and 8x (second try)
     

Share This Page