l'IOS55-64-v4633.wad

Discussion in 'Wii - Hacking' started by florian, Dec 7, 2008.

Dec 7, 2008

l'IOS55-64-v4633.wad by florian at 10:55 AM (19,796 Views / 0 Likes) 17 replies

  1. florian
    OP

    Member florian GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Feb 6, 2008
    Messages:
    579
    Country:
    France
    hello all [​IMG]

    i search l'IOS55-64-v4633.wad thanks in advance [​IMG]
     
  2. ComplicatioN

    Member ComplicatioN Broken Barriers

    Joined:
    Aug 23, 2008
    Messages:
    844
    Location:
    Thousand Sunny
    Country:
    Australia
    :wtf: more detail?
     
  3. WiiPower

    Member WiiPower GBAtemp Guru

    Joined:
    Oct 17, 2008
    Messages:
    8,165
    Country:
    Germany
    The file is protected by copyright, if you don't have a game which contains it, you can't get it. Why do you need IOS55 wad? Do you know that the files from the wad are downloadable from the nintendo servers?

    Look at: http://gbatemp.net/index.php?showtopic=119230
    The cIOS files are forbidden, because they contain code from nintendo, guess what that means for IOS files
     
  4. hetoan2

    Newcomer hetoan2 Advanced Member

    Joined:
    Oct 3, 2007
    Messages:
    64
    Country:
    United States
    its in need for speed underground only... and the official wiispeak download
     
  5. florian
    OP

    Member florian GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Feb 6, 2008
    Messages:
    579
    Country:
    France
    it is disadvised to install IOS55-64-v4633.wad ?
     
  6. f00had

    Member f00had GBAtemp Regular

    Joined:
    Jul 24, 2008
    Messages:
    104
    Country:
    United Kingdom
    À www.google.co.uk recherchez pour (sans les >) et le trouverez à un site chinois.

    At www.google.co.uk search for "IOS 55" (without the "") and you will find it at a Chinese site.
     
  7. WiiPower

    Member WiiPower GBAtemp Guru

    Joined:
    Oct 17, 2008
    Messages:
    8,165
    Country:
    Germany
    For now the only purpose for this IOS is to play NFS, why do you need it when you don't have NFS, i don't understand. If you were a coder which wants to disassemble the dip from it to enable backups with IOS55, you could download the dip here: http://nus.cdn.shop.wii.com/ccs/download/0...000037/00000001
     
  8. kytran

    Member kytran GBAtemp Regular

    Joined:
    Nov 14, 2008
    Messages:
    148
    Country:
    Canada
    ???
    did we find a NFS solution for non mod chip?
     
  9. IronMask

    Member IronMask Official WiiStuntman First to Test ciosCorp!

    Joined:
    Sep 21, 2008
    Messages:
    850
    Location:
    Somewhere in USA
    Country:
    United States
    Good question...
     
  10. IronMask

    Member IronMask Official WiiStuntman First to Test ciosCorp!

    Joined:
    Sep 21, 2008
    Messages:
    850
    Location:
    Somewhere in USA
    Country:
    United States
    Good question...

    By the way... anyone having trouble installing the Mii Channel updater, IOS 5 and shop update?

    I keep getting that error -116 saying no network... but I know my wired connection works..because I use it for WiiSpeak, Opera, WiiLinux xWhiite.2, Call of Duty WOW, and homebrew browser from time to time.. I checked the connection through Wii settings and it works fine...

    I have the 3.2 Starfall... is that what's stopping me now or what to update through homebrew...

    I have had a similar problem before but if I just tried it a few times it eventually found the network and installed but this time it is not working... and I want this to work for future exploits.
     
  11. WiiPower

    Member WiiPower GBAtemp Guru

    Joined:
    Oct 17, 2008
    Messages:
    8,165
    Country:
    Germany
    Do i have to open a new thread for this?
    http://gbatemp.net/index.php?showtopic=120948

    Somewhere in the #002 protection thread i posted some more information. Even some of the modchip users have trouble with this game, if any backup loader would be updated to load this game, you wouldn't have a chance to miss it.
     
  12. IronMask

    Member IronMask Official WiiStuntman First to Test ciosCorp!

    Joined:
    Sep 21, 2008
    Messages:
    850
    Location:
    Somewhere in USA
    Country:
    United States
    Yea, I just thought I had actually missed something about that issue...hehe... I don't really care to play the game as much as just wanting it to work like anything else so I can offer it to play for my kid... but it's all good... I still think the Need for Speed carbon is my favorite to watch and play.
     
  13. kytran

    Member kytran GBAtemp Regular

    Joined:
    Nov 14, 2008
    Messages:
    148
    Country:
    Canada
    lol ok i was sitting here and was like wtf did i miss a new update of some sort [​IMG]
    hehe been scanning all the threads saying to myself, but i don't see it available im i going nuts [​IMG]
     
  14. Player77

    Newcomer Player77 Member

    Joined:
    Oct 6, 2008
    Messages:
    30
    Country:
    Netherlands
    Just WUFE the game disc to get the IOSes you need.
     
  15. florian
    OP

    Member florian GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Feb 6, 2008
    Messages:
    579
    Country:
    France

    thanks a lot [​IMG]
     
  16. Lubbo

    Member Lubbo GBAtemp Traceur

    Joined:
    Oct 16, 2008
    Messages:
    895
    Location:
    Australia
    Country:
    Australia
    you also need this wad in order to play onslaught wiiware
     
  17. Satangel

    Member Satangel BEAST

    Joined:
    Nov 27, 2006
    Messages:
    10,255
    Location:
    Bruges, Belgium
    Country:
    Belgium
    Yes, you need it to play Onslaught PAL on a PAL Wii.
     
  18. blindmessiah

    Newcomer blindmessiah Member

    Joined:
    Jan 31, 2008
    Messages:
    19
    Country:
    Poland
    I have a question.
    When I install this IOS55-64-v4633 did I still have 3.2 firmware?
    Trucha and Freeloader will works?
    Is it regionfree?I grab it from chinese site.
    Thanks
     

Share This Page