Is there any Wifi loader?

Discussion in 'Wii - Hacking' started by jett8888, Jul 6, 2010.

Jul 6, 2010

Is there any Wifi loader? by jett8888 at 1:43 AM (935 Views / 0 Likes) 6 replies

  1. jett8888
    OP

    Newcomer jett8888 Newbie

    Joined:
    Jan 16, 2009
    Messages:
    3
    Country:
    Canada
    Now we have so many usb loaders which can load games from usb devices.
    Is it possible to load games wirelessly from computer?
    So we don't need to copy games from computer to external hard drives.
     
  2. FenrirWolf

    Member FenrirWolf GBAtemp Psycho!

    Joined:
    Nov 19, 2008
    Messages:
    4,343
    Location:
    Beaverton, OR
    Country:
    United States
    Because the wii only has wireless b networking, which someone in another topic about this said would amount to around 2X loading speeds, or slower than a DVD backup.
     
  3. geoflcl

    Member geoflcl Permanent GBAtemp Newbie

    Joined:
    Jan 18, 2009
    Messages:
    1,373
    Country:
    United States
    Yeah, it just wouldn't be very efficient...
    But, who knows, maybe someone will surprise us. It's quite a magical scene we've got here.
     
  4. OzModChips

    Member OzModChips GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Dec 4, 2007
    Messages:
    570
    Location:
    Melbourne, Australia
    Country:
    Australia
    It is possible with the WODE, and a wifi dongle
     
  5. Slyakin

    Member Slyakin See ya suckers

    Joined:
    Oct 15, 2008
    Messages:
    4,450
    Location:
    Soviet Slyakin
    Country:
    United States
    Yeah, you can do that, but it wouldn't be worth it.

    The speeds would be TOO slow, and it wouldn't be very enjoyable.
     
  6. cthg

    Member cthg GBAtemp Regular

    Joined:
    Jan 22, 2009
    Messages:
    197
    Country:
    United States
    Oh, so that's why this only works on Flatmii and WODE that directly interface with the dvd drive. Those have their own wireless connector.
     
  7. OzModChips

    Member OzModChips GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Dec 4, 2007
    Messages:
    570
    Location:
    Melbourne, Australia
    Country:
    Australia

    The transfer speed they early beta is stuck at is 540k a second
    which is enough to play games, but not watch full motion video stuff

    The technical limit is 2.5 of so mb/sec
    which i guess when ti comes out, it will have

    that should be enough to play almost anything
     

Share This Page