Is the Acekard Icon Replaceable???

Discussion in 'Acekard' started by Dead End, Jan 15, 2010.

Jan 15, 2010
  1. Dead End
    OP

    Member Dead End GBAtemp Fan

    Joined:
    Mar 12, 2009
    Messages:
    440
    Location:
    Rockford IL.
    Country:
    United States
    [​IMG]
    Is that Replace able?
    I wanna change it to this
    [​IMG]

    If so and there is a technical way to do it lemme know

    (i have the shadow icon in Icon format already)
     
  2. Hatsu

    Banned Hatsu Someone's been killing, eh?

    Joined:
    Oct 19, 2009
    Messages:
    2,143
    Location:
    __________________ Warn: 50%
    Country:
    Australia
    No there isn't.

    Unless you figure out a way to make a patch for it.
     
  3. Beige

    Member Beige GBAtemp Regular

    Joined:
    Nov 2, 2008
    Messages:
    266
    Location:
    Volcano Bakemeat
    Country:
    United States
    Actually, he's talking about the ico file in the __aio folder.
    I'm not sure honestly. I don't see why not.
     
  4. Hatsu

    Banned Hatsu Someone's been killing, eh?

    Joined:
    Oct 19, 2009
    Messages:
    2,143
    Location:
    __________________ Warn: 50%
    Country:
    Australia
    I think he means the icon on the system menu. Like when they replaced the "ak" icon with Danny Phantom.
     
  5. anaxs

    Member anaxs got milk, got candy

    Joined:
    Mar 23, 2009
    Messages:
    2,208
    Location:
    your moms jeans pocket
    Country:
    Canada
    im pretty sure there isnt a way to change the icon
    u could try but it wont happen
     
  6. Dead End
    OP

    Member Dead End GBAtemp Fan

    Joined:
    Mar 12, 2009
    Messages:
    440
    Location:
    Rockford IL.
    Country:
    United States
    i think its in the Akaio fimware named AK.icon

    ill try it when i get my Acekard...
     
  7. Hatsu

    Banned Hatsu Someone's been killing, eh?

    Joined:
    Oct 19, 2009
    Messages:
    2,143
    Location:
    __________________ Warn: 50%
    Country:
    Australia
    Do you mean the icon on the system menu? (where you select if you want to use Pictochat, etc.)
     
  8. Dead End
    OP

    Member Dead End GBAtemp Fan

    Joined:
    Mar 12, 2009
    Messages:
    440
    Location:
    Rockford IL.
    Country:
    United States
    im guessing thats the one so yea
     
  9. bach3609

    Member bach3609 GBAtemp Fan

    Joined:
    May 31, 2009
    Messages:
    367
    Location:
    Loading................
    Country:
    Vietnam
    The one on the system menu of the DSI will require you to program a NDS file that accesses into the AK 2i NAND and flashes it. If you really want to change it, ask the acekard team for the source code of the 1.4 fix and just flash it to the icon you specified.
     
  10. Eon-Rider

    Member Eon-Rider GBAtemp Maniac

    Joined:
    Jun 15, 2008
    Messages:
    1,021
    Country:
    Australia
    If it were that easy, they would've never used the Danny Phantom icon. I'm sure changing the icons of the Acekard 2i on non-DSi DS models and pre-1.4 DSi is entirely possible though.
     
  11. Dead End
    OP

    Member Dead End GBAtemp Fan

    Joined:
    Mar 12, 2009
    Messages:
    440
    Location:
    Rockford IL.
    Country:
    United States
    oh ok... i wasnt sure why that icon was in the folder...
     
  12. Another World

    Former Staff Another World Emulate the Planet!

    Joined:
    Jan 3, 2008
    Messages:
    10,476
    Location:
    From Where???
    Country:
    Colombia
    from what i recall changing the icon causes the loading of a flash linker to fail. the icon is part of the check the dsi is doing.

    -another world
     

Share This Page