1. .Darky

    OP .Darky GBAtemp Maniac
    Member

    Joined:
    Nov 21, 2008
    Messages:
    1,257
    Country:
    Peru
    I downloaded the DLC pack for FE:A from that certain iso site and tried to install it with FBI, after deleting the previously bought DLC from data management in the settings menu (from emuNAND).

    After the installation I boot the game (which I bought digitally on release) and when I go to the outrealm gate only the DLC I bought shows up.

    So, what gives?
     
  2. Scarlet

    Scarlet Soy Consoomer
    Reporter

    Joined:
    Jan 7, 2015
    Messages:
    4,154
    Country:
    United Kingdom
    Did you get it for the correct region?
     
  3. AmandaRose

    AmandaRose Do what I do. Hold tight and pretend it’s a plan
    Member

    Joined:
    Aug 19, 2015
    Messages:
    8,647
    Country:
    United Kingdom
    I have the exact same problem but with smash bros have tried several cia's all for the euro version which I have and the dlc never shows up when I load the game
     
  4. .Darky

    OP .Darky GBAtemp Maniac
    Member

    Joined:
    Nov 21, 2008
    Messages:
    1,257
    Country:
    Peru
    Yes, I did. I'll try deleting CTR-M-AFEE with BigBlueMenu, since apparently that's where bought or installed DLC for the game is, and install the cia again.

    EDIT: Ok, that did the trick. You'll probably have to do the same for the Smash DLC, Marko. Good luck!
     
    Last edited by .Darky, Jan 18, 2016
    Scarlet likes this.
  5. SirByte

    SirByte GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Dec 30, 2012
    Messages:
    519
    Country:
    Canada
    Other sites say installing the Smash DLC needs to be done with BigBlueMenu, it won't work with FBI.
     
  6. AmandaRose

    AmandaRose Do what I do. Hold tight and pretend it’s a plan
    Member

    Joined:
    Aug 19, 2015
    Messages:
    8,647
    Country:
    United Kingdom
    Ok I will give it a try as it installs with no errors on Fbi but does not show in game so obviously something is going wrong I will try bigbluemenu and report back.
     
  7. AmandaRose

    AmandaRose Do what I do. Hold tight and pretend it’s a plan
    Member

    Joined:
    Aug 19, 2015
    Messages:
    8,647
    Country:
    United Kingdom
    Thanks yep that fixed it
     
  8. naivegirl2411

    naivegirl2411 GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Oct 29, 2015
    Messages:
    231
    Country:
    I tried to install smash dlc and FE awakening dlc with FBI which failed, how do I remove what FBI installed before reinstalling with BigBlueMenu? I tried going through data management but im not sure if its update/spotpass/dlc related. Could I just enter eshop to delete unsigned cia for me or would that not be recommended?
     
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - Installing, packs,