Homebrew Channel hangs when loading apps.

Discussion in 'Wii - Hacking' started by retrospect, Oct 26, 2008.

Oct 26, 2008
  1. retrospect
    OP

    Member retrospect GBAtemp Regular

    Joined:
    May 17, 2008
    Messages:
    250
    Country:
    United Kingdom
    The only thing I've changed on my Wii is that I uninstalled the old WAD Installer and Uninstaller. Now, however, the Homebrew Channel is unable to load any applications.

    Can anyone offer an explanation as to why this is?

    Thanks
     
  2. kedest

    Member kedest GBAtemp Psycho!

    Joined:
    Feb 6, 2007
    Messages:
    3,283
    Country:
    Netherlands
    remove GC memorycards
    but with the new beta9 that should no longer happen.
     
  3. djtaz

    Member djtaz PM's Full - Wadder Me

    Joined:
    Sep 21, 2008
    Messages:
    2,997
    Country:
    Ireland
    You updated your wii in the last 3 days with nintendos recent update - that causes all new items to be blocked from installing.
     
  4. mikeyt1998

    Member mikeyt1998 YouTube Glitcher

    Joined:
    Aug 11, 2007
    Messages:
    1,358
    Location:
    Dalton-in-furness, north west
    Country:
    United Kingdom
    perhaps you're using HBC 9 which doesnt work to well with .elf files?
     
  5. retrospect
    OP

    Member retrospect GBAtemp Regular

    Joined:
    May 17, 2008
    Messages:
    250
    Country:
    United Kingdom
    Kedest: Ah. Thanks.

    Djtaz: er, no; as I said, no changes.
     

Share This Page