Homebrew Browser Problem

Discussion in 'Wii - Hardware, Devices and Utilities' started by zack momochi, Jan 25, 2010.

Jan 25, 2010

Homebrew Browser Problem by zack momochi at 12:47 AM (6,394 Views / 0 Likes) 3 replies

  1. zack momochi
    OP

    Newcomer zack momochi Newbie

    Joined:
    Jan 25, 2010
    Messages:
    1
    Country:
    United States
    This is really getting on my nerves, it was working fine about 5 minutes ago and now it says:

    Requesting IP address of www.codemii.org
    IP address of www.codemii.org successfully retrieved
    Read error -116 occured. Retrying...
    Read error -116 occured. Retrying...
    Read error -116 occured. Retrying...
    Read error -116 occured. Retrying...
    Read error -116 occured. Retrying...
    Read error -116 occured. Retrying...
    Read error -116 occured. Retrying...
    Read error -116 occured. Retrying...
    Read error -116 occured. Retrying...
    Read error -116 occured. Retrying...
    Read error -116 occured. Retrying...
    Read error -116 occured. Retrying...

    Please help.
     
  2. Dreamersoy

    Member Dreamersoy GBAtemp Regular

    Joined:
    Feb 8, 2006
    Messages:
    104
    Location:
    Spain
    Country:
    Spain
    I have the same problem... please help!
     
  3. XFlak

    Member XFlak Wiitired but still kicking

    Joined:
    Sep 12, 2009
    Messages:
    9,122
    Location:
    Ontario
    Country:
    Canada
  4. koji2009

    Member koji2009 GBAtemp Maniac

    Joined:
    Mar 13, 2009
    Messages:
    1,193
    Country:
    United States
    No need to bump a many month old topic over this. Server is up and running fine, make sure you are using the latest Homebrew browser (0.3.9b) as older versions look up an old URL and thus can't even autoupdate.
     

Share This Page