help with emunand9?

Discussion in '3DS - Homebrew Development and Emulators' started by apxllx, Dec 25, 2016.

  1. apxllx
    OP

    apxllx Member

    Newcomer
    11
    1
    Dec 25, 2016
    my first post on here, but i need some help. would be massively appreciated. does anyone know why emunand9 wont work on my n3ds? i just downgraded to 9.2 but when i open emunand9 to set up my emunand it flashes red, then black, then red again, and then sends me back to the homebrew launcher. im not sure why this is happening. i read another post saying that it could be happening if i was using emunand9 in cfw, but im using menuhax. thanks for any help :)
     
  2. Quantumcat

    Quantumcat Dead and alive

    Member
    9,891
    5,222
    Nov 23, 2014
    Australia
    Canberra, Australia
    Sounds like you have a partial downgrade. Downgrade again.

    Why are you using emuNAND9? I don't think the guide uses it anymore (you should only use 3ds.guide not any YouTube tutorials because they'll be out of date).
     
  3. apxllx
    OP

    apxllx Member

    Newcomer
    11
    1
    Dec 25, 2016
    sorry, i wasnt aware it was out of date. its what i used for my other o3ds so i assumed it would work. will try to downgrade again. it is possibly a partial downgrade, because an error occurred during downgrading, but i thought nothing of it. thank you.
     
  4. apxllx
    OP

    apxllx Member

    Newcomer
    11
    1
    Dec 25, 2016
    got everything working now, thanks a lot :)
     
    Arubaro likes this.