Gxgeo bios issue

Discussion in 'Wii - Emulation and Homebrew' started by StupidGamer1, Feb 22, 2011.

  1. StupidGamer1
    OP

    StupidGamer1 GBAtemp Regular

    Member
    183
    3
    Jun 30, 2010
    United States
    Ok. I got GXgeo the other day to add to my massive collection of homebrew. I read that you have to rename the bios from their original settings on wiibrew.org. I tested the bios in MAME on my pc so it does work. After renaming and putting the files in the "Bios" folder. I get an error when booting up a game stating I have incorrect bios files. Can someone possibly tell me what I'm doing wrong? Thanks in advance!
     
  2. StupidGamer1
    OP

    StupidGamer1 GBAtemp Regular

    Member
    183
    3
    Jun 30, 2010
    United States
    bump
     
  3. drewmerc

    drewmerc GBAtemp Regular

    Member
    137
    1
    Mar 20, 2007
  4. StupidGamer1
    OP

    StupidGamer1 GBAtemp Regular

    Member
    183
    3
    Jun 30, 2010
    United States
    I'll try to check on that... I don't know their CRC. The only thing I can say is it works with mame. So I though if the bios works with mame it'd work with GXgeo.
     
  5. mrdavie

    mrdavie Advanced Member

    Newcomer
    77
    0
    Apr 27, 2009
    I googled "Neo Geo bios files" managed to get a zip from the top link "rom-world" I think. Unzipped the file, dropped them loose into the roms folder and boom I'm playing KOF97 before you know it
     
  6. StupidGamer1
    OP

    StupidGamer1 GBAtemp Regular

    Member
    183
    3
    Jun 30, 2010
    United States
    Thanks... Maybe I'll try again. you didn't mention this in your post but did you have to rename any of the bios files?