Godmode9/Luma payload loading acting odd

Discussion in '3DS - Homebrew Development and Emulators' started by trainboy2019, Jun 14, 2017.

  1. trainboy2019
    OP

    trainboy2019 GBAtemp Maniac

    Member
    4
    GBAtemp Patron
    trainboy2019 is a Patron of GBAtemp and is helping us stay independent!

    Our Patreon
    Oct 6, 2015
    Antarctica
    Ylisse
    I have the godmode9 payload called up_godmode9.firm in the corresponding luma folder on my 3ds and I can start it from the luma chain loader, but when I hold up while booting the system, I get this.
    Warning: Spoilers inside!
    Any idea what's going on?

    EDIT: this is for any payload not loaded through the chain loader
     
    Last edited by trainboy2019, Jun 14, 2017
  2. JerryShaw

    JerryShaw GBAtemp Regular

    Member
    2
    Feb 7, 2017
    Switzerland
    Update the Godmode9 to the latest version
     
  3. trainboy2019
    OP

    trainboy2019 GBAtemp Maniac

    Member
    4
    GBAtemp Patron
    trainboy2019 is a Patron of GBAtemp and is helping us stay independent!

    Our Patreon
    Oct 6, 2015
    Antarctica
    Ylisse
    That didn't work, should I try the hourly?

    Edit: It just started working again, but decrypt9 and safeb9installer are broken
     
    Last edited by trainboy2019, Jun 14, 2017
  4. JerryShaw

    JerryShaw GBAtemp Regular

    Member
    2
    Feb 7, 2017
    Switzerland
    Yep, use the latest hourly.
     
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice