Gateway menu not loading

Discussion in '3DS - Console, Accessories and Hardware' started by Digeman, Feb 12, 2014.

  1. Digeman
    OP

    Digeman GBAtemp Advanced Fan

    Member
    759
    6
    Dec 5, 2005
    Hey guys. Been a user of the gateway for a while now, and with the resent talk that the final 2.0 release is soon upon us (hopefully), i wanted to prepare myself by backing up the system nand etc.

    Well, up untill now i've always just pushed the "profile edit blabla" whatever button, without holding the L button, to directly get into gateway mode. Now that i try holding in the L Button though, the gateway light shines blue, red, then green, and stays like that, and it stays in that grey screen kinda. Has anyone had similar problems or know the solution for this problem?

    Any help is apreciated!

    Bumpalump
     
  2. Jean Karlo

    Jean Karlo Hacker Aspirant!!!

    Member
    262
    45
    Jun 1, 2013
    United States
    Hyrule
    Don't double post
     
  3. comfaithgenesisr

    comfaithgenesisr GBAtemp Regular

    Member
    234
    18
    Nov 11, 2009
    Internet
    ....

    what gateway version are you currently on ?

    I'm guessing your currently on version 1.2 as it doesnt have the gui

    the gui menu is in 2.0b1 or b2
    in 1.2 is like a diagnostic or something i think (if not mistaken never tried myself)
     
  4. Digeman
    OP

    Digeman GBAtemp Advanced Fan

    Member
    759
    6
    Dec 5, 2005

    Ah, that explains a whole lot...thanks for the info!