Game not working on 2i

Discussion in 'Acekard' started by Ethevion, Oct 6, 2010.

Oct 6, 2010

Game not working on 2i by Ethevion at 3:56 PM (952 Views / 0 Likes) 8 replies

  1. Ethevion
    OP

    Member Ethevion Wannabe Artist

    Joined:
    Sep 23, 2010
    Messages:
    1,779
    Country:
    Canada
    I recently bought the Acekard 2i and it's been great. All games I've tried on it have worked except Dragon Quest 9. All I get is a white screen. Any help is greatly appreciated.
     
  2. doyama

    Member doyama GBAtemp Maniac

    Joined:
    Nov 30, 2006
    Messages:
    1,288
    Country:
    United States
    The latest AKAIO loaders should address DQ9
     
  3. BobTheJoeBob

    Member BobTheJoeBob The most optimistic person on the temp. :)

    Joined:
    Aug 2, 2009
    Messages:
    1,691
    Location:
    London
    Country:
    United Kingdom
    Make sure your using the patched Xenom release.
     
  4. Clookster

    Banned Clookster Your Clookster

    Joined:
    Aug 20, 2009
    Messages:
    710
    Location:
    Suisse Romande
    Country:
    Switzerland
    If you're using the EUR ROM: Use the ROM patched / fixed by Suxxors.
     
  5. Ethevion
    OP

    Member Ethevion Wannabe Artist

    Joined:
    Sep 23, 2010
    Messages:
    1,779
    Country:
    Canada
    Thanks a lot for the quick help everyone. The Xenom one works perfectly.
     
  6. twiztidsinz

    Member twiztidsinz Taiju Yamada Fan

    Joined:
    Dec 23, 2008
    Messages:
    4,981
    Country:
    United States
    Then you most likely need to update your AKAIO:
    http://www.akaio.net/forum/viewtopic.php?t=557
     
  7. Ethevion
    OP

    Member Ethevion Wannabe Artist

    Joined:
    Sep 23, 2010
    Messages:
    1,779
    Country:
    Canada
    i just tried that, but it's still 1.6
     
  8. Masked Ranger

    Member Masked Ranger GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Nov 24, 2009
    Messages:
    502
    Country:
    Antarctica
    If you're using 1.6 then you have NOT updated AKAIO.
     
  9. Ethevion
    OP

    Member Ethevion Wannabe Artist

    Joined:
    Sep 23, 2010
    Messages:
    1,779
    Country:
    Canada
    Got it, just installed the file and now it's 1.7.1. Thanks
     

Share This Page