1. ka_kui

    OP ka_kui GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Apr 22, 2009
    Messages:
    114
    Country:
    Cote d'Ivoire
    Hi guys...

    I have problems with MHXX, fbi failed to install this cia, im already tryed with 2 diferent cias, and the same problem happen...anyone knows how to solve this problem?

    edit

    details of fbi fail:

    Failed to install CIA file.
    Result code: 0xD8E08025
    Level: Permanent (27)
    Summary: invalid argument (7)
    Module: AM (32)
    Desc: Invalid NCCH (37)

    many thanks in advance ;)
     
    Last edited: Mar 16, 2017
  2. Oleboy555

    Oleboy555 Wie dit leest is een zemmel
    Member

    Joined:
    Feb 8, 2017
    Messages:
    882
    Country:
    Netherlands
    have you tried FreeShop?
     
  3. ka_kui

    OP ka_kui GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Apr 22, 2009
    Messages:
    114
    Country:
    Cote d'Ivoire
    not yet in freeshop i guess
     
  4. Oleboy555

    Oleboy555 Wie dit leest is een zemmel
    Member

    Joined:
    Feb 8, 2017
    Messages:
    882
    Country:
    Netherlands
    Yes I see... mhm
     
  5. dsrules

    dsrules GBAtemp Guru
    Member

    Joined:
    Sep 20, 2005
    Messages:
    6,175
    Country:
    .cia the not gw friendly
     
  6. BADDINOROX99

    BADDINOROX99 GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Sep 9, 2015
    Messages:
    764
    Country:
    United States
    have you tried using developer menu?
     
  7. DB2293

    DB2293 Member
    Newcomer

    Joined:
    Jan 4, 2016
    Messages:
    32
    Country:
    Netherlands
    what does it mean if the game just freezes at the 3ds splash screen? Is it the CFW or the game itself? i have tried multiple sites but it just ends up freezing at the 3ds splash screen.
     
    Last edited: Mar 19, 2017
  8. Kanakops

    Kanakops GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Aug 14, 2016
    Messages:
    287
    Country:
    Canada
    If the game freeze at the splash screen its because you don't have the good region, its the same for me with french rythm heaven megamix on my US system

    If you have luma press on the emu txt language or something like this

    go in your sd card, create in the luma folder the folder 'locales'

    create an .txt with the title ID and in the txt write 'JPN JP'

    and after all of this its normaly work

    (edit : my english are bad and I know )
     
  9. DB2293

    DB2293 Member
    Newcomer

    Joined:
    Jan 4, 2016
    Messages:
    32
    Country:
    Netherlands
    Does luma work on 9.2 firmware?
     
  10. Kanakops

    Kanakops GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Aug 14, 2016
    Messages:
    287
    Country:
    Canada
    Really don't know dude, but if you have 9.2 firmware its possibly this the problem, a lot of game don't work on very old firmware

    Look, install Luma, test my solution, if after this its not work, its your firmware
     
  11. ewin00

    ewin00 GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Mar 24, 2011
    Messages:
    146
    Country:
    Indonesia
    maybe something went wrong when u copying cia to sd card or redownload. that always happena to me
     
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - install, failed,