Hacking FBI failed to install MHXX...

ka_kui

Well-Known Member
OP
Member
Joined
Apr 22, 2009
Messages
114
Trophies
0
XP
263
Country
Cote d'Ivoire
Hi guys...

I have problems with MHXX, fbi failed to install this cia, im already tryed with 2 diferent cias, and the same problem happen...anyone knows how to solve this problem?

edit

details of fbi fail:

Failed to install CIA file.
Result code: 0xD8E08025
Level: Permanent (27)
Summary: invalid argument (7)
Module: AM (32)
Desc: Invalid NCCH (37)

many thanks in advance ;)
 
Last edited by ka_kui,

dsrules

Well-Known Member
Member
Joined
Sep 20, 2005
Messages
7,119
Trophies
1
XP
4,261
Country
Hi guys...

I have problems with MHXX, fbi failed to install this cia, im already tryed with 2 diferent cias, and the same problem happen...anyone knows how to solve this problem?

edit

details of fbi fail:

Failed to install CIA file.
Result code: 0xD8E08025
Level: Permanent (27)
Summary: invalid argument (7)
Module: AM (32)
Desc: Invalid NCCH (37)

many thanks in advance ;)
.cia the not gw friendly
 

DB2293

Active Member
Newcomer
Joined
Jan 4, 2016
Messages
32
Trophies
0
Age
28
XP
46
Country
Netherlands
what does it mean if the game just freezes at the 3ds splash screen? Is it the CFW or the game itself? i have tried multiple sites but it just ends up freezing at the 3ds splash screen.
 
Last edited by DB2293,

Kanakops

Well-Known Member
Member
Joined
Aug 14, 2016
Messages
498
Trophies
0
XP
739
Country
Antarctica
If the game freeze at the splash screen its because you don't have the good region, its the same for me with french rythm heaven megamix on my US system

If you have luma press on the emu txt language or something like this

go in your sd card, create in the luma folder the folder 'locales'

create an .txt with the title ID and in the txt write 'JPN JP'

and after all of this its normaly work

(edit : my english are bad and I know )
 

DB2293

Active Member
Newcomer
Joined
Jan 4, 2016
Messages
32
Trophies
0
Age
28
XP
46
Country
Netherlands
If the game freeze at the splash screen its because you don't have the good region, its the same for me with french rythm heaven megamix on my US system

If you have luma press on the emu txt language or something like this

go in your sd card, create in the luma folder the folder 'locales'

create an .txt with the title ID and in the txt write 'JPN JP'

and after all of this its normaly work

(edit : my english are bad and I know )
Does luma work on 9.2 firmware?
 

Kanakops

Well-Known Member
Member
Joined
Aug 14, 2016
Messages
498
Trophies
0
XP
739
Country
Antarctica
Does luma work on 9.2 firmware?

Really don't know dude, but if you have 9.2 firmware its possibly this the problem, a lot of game don't work on very old firmware

Look, install Luma, test my solution, if after this its not work, its your firmware
 
General chit-chat
Help Users
    kenenthk @ kenenthk: https://youtu.be/pnPvi4MjgKI