Error 52031 on my wii

Discussion in 'Wii - Nintendo Wi-Fi Connection' started by Maktub, Jul 11, 2009.

Jul 11, 2009

Error 52031 on my wii by Maktub at 12:31 AM (2,071 Views / 0 Likes) 6 replies

  1. Maktub
    OP

    Member Maktub GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Nov 4, 2006
    Messages:
    832
    Location:
    Málaga
    Country:
    Spain
    So, I've recently changed my ISP. When trying to get online, I got the error 52031 on my wii. Something about not being able to get the IP address, I read on the nintendo dedicated website.

    So... well, I read, too, that I have to manually configure the connection, but here comes the problem...

    Adaptador Ethernet Conexión de área local :

    Estado de los medios. . . .: medios desconectados

    Adaptador Ethernet Conexiones de red inalámbricas

    Sufijo de conexión específica DNS : voip.sp.bt.com
    Dirección IP. . . . . . . . . . . : 195.100.19.184
    Máscara de subred . . . . . . . . : 255.255.254.0
    Puerta de enlace predeterminada : 195.100.18.1

    How on earth can I get to know my DNS?? Do I have to go and ask my ISP..? Or can I figure it out somehow? Also, I'm using a WIFI router as a bridge (since my new router is not wifi and I have to use it if I want TV to work.
     
  2. Maktub
    OP

    Member Maktub GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Nov 4, 2006
    Messages:
    832
    Location:
    Málaga
    Country:
    Spain
    By the way, just in case this might help... My router is a Scientific Atlanta 2203. It's abridged to my Comtrend CT-536+.

    Thanks in advance.
     
  3. Maktub
    OP

    Member Maktub GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Nov 4, 2006
    Messages:
    832
    Location:
    Málaga
    Country:
    Spain
    Not that I'd like to spam, but... maybe someone who knows about this sees the thread now in the recently updated list and might answer..? Your help is much appreciated.
     
  4. DARKSHIDARA

    Newcomer DARKSHIDARA Advanced Member

    Joined:
    Mar 24, 2009
    Messages:
    88
    Location:
    the only dark soul in heaven
    Country:
    United States
    QUE TIPO DE CONECCION AL INTERNET UTILIZAS?
    TIENES FIREWALLS??
    ESE ERROR ES COMUN CON EL NINTENDO USB ADAPTER YA QUE NO ES COMPATIBLE CON TODAS LAS CONECCIONES ES MEJOR QUE TE CONECTES CON UN ROUTER




    TRANSLATION (AS TO PREVENT OFFEND TO ANYONE) [​IMG]
    WHAT KIND OF INTERNET CONNECTION DO YOU USE?
    THIS ERROR IS COMMON WITH THE NINTENDO USB ADAPTER BECAUSE ITS NOT COMPATIBLE WITH ALL KIDS OF CONNECTIONS ITS BETTER THAT YOU GET CONNECTED WITH A ROUTER



    SORRY FOR THE CAPS [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]
     
  5. Maktub
    OP

    Member Maktub GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Nov 4, 2006
    Messages:
    832
    Location:
    Málaga
    Country:
    Spain
    No, no firewall, no nothing.

    I'm using a router.

    Thank you!
     
  6. Ossot

    Member Ossot GBAtemp Fan

    Joined:
    Jun 7, 2009
    Messages:
    494
    Country:
    United States
    ipconfig /ALL
     
  7. Maktub
    OP

    Member Maktub GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Nov 4, 2006
    Messages:
    832
    Location:
    Málaga
    Country:
    Spain
    THANK YOU! I'll try later! [​IMG]
     

Share This Page