DSision 2 on M3?

Discussion in 'NDS - Emulation and Homebrew' started by Crystal the Glaceon, Jan 6, 2010.

Jan 6, 2010

DSision 2 on M3? by Crystal the Glaceon at 12:50 PM (1,072 Views / 0 Likes) 5 replies

  1. Crystal the Glaceon
    OP

    Member Crystal the Glaceon GBAtemp Inkling™ Squishies~

    Joined:
    Sep 13, 2009
    Messages:
    14,727
    Location:
    Inkopolis
    Country:
    Antarctica
    Alright is there away to make DSision 2 play roms on M3 real or M3 Lite?
    I can get it to run, but it doesn't seem to do half the stuff the videos show it doing.
    So I was wondering, how do I make it work? (if I even can make it work)
     
  2. Crystal the Glaceon
    OP

    Member Crystal the Glaceon GBAtemp Inkling™ Squishies~

    Joined:
    Sep 13, 2009
    Messages:
    14,727
    Location:
    Inkopolis
    Country:
    Antarctica
    No one wants to help?
     
  3. Hatsu

    Banned Hatsu Someone's been killing, eh?

    Joined:
    Oct 19, 2009
    Messages:
    2,143
    Location:
    __________________ Warn: 50%
    Country:
    Australia
    Google will help. [​IMG]
     
  4. Davess

    Member Davess On the list :D (Thanks Haflore)

    Joined:
    Mar 15, 2009
    Messages:
    693
    Location:
    __________________ Posts: 9326
    Country:
    Canada
    Nobody really uses ds-Vision, Its outdated and a piece of crap as a Rom/ Homebrew loader.

    But you need to use YSMenu and DSVision to make it work

    (Theres a guide out there)
     
  5. Crystal the Glaceon
    OP

    Member Crystal the Glaceon GBAtemp Inkling™ Squishies~

    Joined:
    Sep 13, 2009
    Messages:
    14,727
    Location:
    Inkopolis
    Country:
    Antarctica
    Ah, well I tired the ysmenu as well with it and couldn't get it work on my M3 real >.
     
  6. Inunah

    Banned Inunah The Female Mistaken for a Male.

    Joined:
    Sep 14, 2009
    Messages:
    2,679
    Location:
    USA
    Country:
    United States
    I wouldn't go with DSision2. I learned from experience with it that, although it is a good homebrew firmware, it can't load freakin' homebrew (no emus, no leekspin, no video games hero) without the use of YSmenu.nds being loaded first.

    But if you don't use homebrew then you'd probably be fine with it.
     

Share This Page