Do i need to remove the old CIOS?

Discussion in 'Wii - Hacking' started by Ericthegreat, Nov 15, 2008.

Nov 15, 2008
  1. Ericthegreat
    OP

    Member Ericthegreat Not New Member

    Joined:
    Nov 8, 2008
    Messages:
    1,765
    Location:
    Vana'diel
    Country:
    United States
    Do i need to remove the old CIOS before i install the new CIOS?
     
  2. Untouchable757

    Newcomer Untouchable757 Advanced Member

    Joined:
    Dec 20, 2006
    Messages:
    76
    Country:
    United States
    I did just to be picky but i really dont know
     
  3. samagon

    Newcomer samagon Advanced Member

    Joined:
    Oct 27, 2008
    Messages:
    86
    Country:
    United States
    I didn't remove the cIOS when i updated to 0.3 and i didnt remove it when i updated to 0.3g and everything is working fine.
     
  4. djtaz

    Member djtaz PM's Full - Wadder Me

    Joined:
    Sep 21, 2008
    Messages:
    2,997
    Country:
    Ireland
    No - leave all the cIOs's there - this just overwrites the old one anyway , but the more you have on ur system the less likely you are to have issues in the future when ninty start blocking things
     
  5. vettacossx

    Member vettacossx Wii Theme Team Founder

    Joined:
    Sep 19, 2008
    Messages:
    1,329
    Location:
    Right Behind You! Uh Oh!
    Country:
    Ireland
    I will keep that in mind! [​IMG]
     
  6. Sorox

    Member Sorox Master Firo Soul

    Joined:
    Jul 8, 2008
    Messages:
    827
    Location:
    çİş
    Country:
    United States
    Nintendo really has to lay off us. I mean we're only stealing about (Insert ammount of Gbatemp Members x 500) dollars from them monthly.
     

Share This Page