1. trapboifuse

    OP trapboifuse Member
    Newcomer

    Joined:
    Nov 9, 2020
    Messages:
    35
    Country:
    United States
    it just wont work like whybruh anyone know how to fix send files if you do
     
  2. godreborn

    godreborn GBAtemp Legend
    Member

    Joined:
    Oct 10, 2009
    Messages:
    14,186
    Country:
    United States
    No idea why you're having this problem.
     
  3. trapboifuse

    OP trapboifuse Member
    Newcomer

    Joined:
    Nov 9, 2020
    Messages:
    35
    Country:
    United States
    its good
     
  4. alexander1970

    alexander1970 Thank you,Santa.
    Member

    Joined:
    Nov 8, 2018
    Messages:
    11,867
    Country:
    Austria
    I admire such senseless Conversations....


    Hello.:)
    Would you be so kind and take a little Time please and can you explain which Issue(s) you had please ?
    Maybe other Users also have such Issue one Day and it will be very helpful (like a Community is working) if you be so kind and share your Knowledge with us please.

    If your Post
    would be a little more More precise and detailed,I am sure,more Users here would have come to the Help you.:)

    Now you solved your Issue,please have Fun with your vWii.
    Thank you.:)
     
    tfocosta, jeannotte and Lostbhoy like this.
  5. godreborn

    godreborn GBAtemp Legend
    Member

    Joined:
    Oct 10, 2009
    Messages:
    14,186
    Country:
    United States
    are you sure your wiimote is connecting to the system when you're in the installer? all you have to do is press up if you're pointing the wii remote at the tv. if it's not cycling through the different versions, I have no idea what could be wrong other than the wii remote is messed up.
     
  6. trapboifuse

    OP trapboifuse Member
    Newcomer

    Joined:
    Nov 9, 2020
    Messages:
    35
    Country:
    United States
    It’s just I can’t use v10 d2x I can’t choose that version I can only go up to v6
     
  7. godreborn

    godreborn GBAtemp Legend
    Member

    Joined:
    Oct 10, 2009
    Messages:
    14,186
    Country:
    United States
    @alexander1970 may be able to help. I can't think of anything that could cause this.
     
    alexander1970 likes this.
  8. trapboifuse

    OP trapboifuse Member
    Newcomer

    Joined:
    Nov 9, 2020
    Messages:
    35
    Country:
    United States
    the issues is that v10 wont appear i can only use v6 and lower
     
  9. alexander1970

    alexander1970 Thank you,Santa.
    Member

    Joined:
    Nov 8, 2018
    Messages:
    11,867
    Country:
    Austria
    Hello.:)

    Which Guide / d2x cIOs Installer did you have used please ?

    Maybe you can have a look on this Guide
    https://wiiu.hacks.guide/#/vwii-modding
    ..this will maybe help you to get the needed d2x-v10-beta52 for the vWii.

    Good Luck.:)
     
    jeannotte and Lostbhoy like this.
  10. trapboifuse

    OP trapboifuse Member
    Newcomer

    Joined:
    Nov 9, 2020
    Messages:
    35
    Country:
    United States
    non i just got it put it into my apps folder
     
  11. alexander1970

    alexander1970 Thank you,Santa.
    Member

    Joined:
    Nov 8, 2018
    Messages:
    11,867
    Country:
    Austria
    Maybe try it like in the Guide described,maybe it also works for you.....as for hundred of other Users.:)
     
    jeannotte and Lostbhoy like this.
  12. trapboifuse

    OP trapboifuse Member
    Newcomer

    Joined:
    Nov 9, 2020
    Messages:
    35
    Country:
    United States
    nah dude tryed that too just wont work got any other ideas :)
     
  13. alexander1970

    alexander1970 Thank you,Santa.
    Member

    Joined:
    Nov 8, 2018
    Messages:
    11,867
    Country:
    Austria
    Thank you.:)

    Very,very sorry,nope,unfortunately out of any Ideas.:)


    Putting these Package on the SD Card

    Please be sure you have
    SD Card:/apps/d2x-cios-installer
    and not
    SD Card:/apps/apps/d2x-cios-installer

    starting the d2x cIOS Installer through the Homebrew Channel and selecting
      • Select cIOS: v10 d2x-v10-beta52-vWii
      • Select cIOS base: 56
      • Select cIOS slot: 249
    1. Press the A button to install.
    2. Set everything to match the following:
      • Select cIOS: v10 d2x-v10-beta52-vWii
      • Select cIOS base: 57
      • Select cIOS slot: 250
     
    jeannotte and Lostbhoy like this.
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - version,