Could do with some help thanks

Discussion in 'Wii - Hacking' started by WiiMonkey, Oct 17, 2009.

Oct 17, 2009
  1. WiiMonkey
    OP

    Member WiiMonkey GBAtemp Fan

    Joined:
    Jan 16, 2009
    Messages:
    408
    Location:
    UK
    Country:
    United Kingdom
    I am on 4.2E and cannot install hackmii this is the log

    HackMii v0.6 installer starting up
    PVR = 00087200
    running under IOS 36 rev 0xd17
    48 titles are installed
    Found IOS 254: revision: 0x104.
    Found IOS 250: revision: 0xff00.
    Found IOS 249: revision: 0xff00.
    Found IOS 223: revision: 0xff00.
    Found IOS 222: revision: 0xff00.
    Found IOS 57: revision: 0x161d.
    Found IOS 70: revision: 0x1a1f*
    Found IOS 56: revision: 0xffff*
    Found IOS 61: revision: 0x151d.
    Found IOS 60: revision: 0xffff*
    Found IOS 53: revision: 0xffff*
    Found IOS 38: revision: 0xffff*
    Found IOS 55: revision: 0xffff*
    Found IOS 16: revision: 0x200.
    Found IOS 51: revision: 0x1300.
    Found IOS 10: revision: 0x300.
    Found IOS 50: revision: 0xffff*
    Found IOS 36: revision: 0xd17.
    Found IOS 37: revision: 0xffff*
    Found IOS 35: revision: 0xffff*
    Found IOS 34: revision: 0xffff*
    Found IOS 33: revision: 0xffff*
    Found IOS 31: revision: 0xffff*
    Found IOS 30: revision: 0xffff*
    Found IOS 28: revision: 0xffff*
    Found IOS 22: revision: 0xffff*
    Found IOS 20: revision: 0xffff*
    Found IOS 17: revision: 0xffff*
    Found IOS 15: revision: 0xffff*
    Found IOS 14: revision: 0xffff*
    Found IOS 13: revision: 0xffff*
    Found IOS 12: revision: 0xffff*
    Found IOS 11: revision: 0xffff*
    Found IOS 21: revision: 0xffff*
    Found IOS 2: revision: 0x1e2.
    Found IOS 9: revision: 0x30a*
    Found IOS 4: revision: 0xff00.
    IOS versions: Installer: 0, HBC: 61, DVDX: 36
    got no usable IOS for the installer
    starting preparationspreparations done!This installer can [31;1mNOT [37;1m continue!

    There is no known vulnerable IOS installed on this Wii.
    Please note that we will not use a fakesigned IOS due to
    security reasons.

    Look for an updated version at:
    [36;1mhttp://bootmii.org [37;1m

    If this is already the latest version... well, suck it.

    and i cannot install and wads using wadmanager 1.5 i get

    installing title... ERROR! (ret = -1035)

    please any suggestions would be great
     


  2. ether2802

    Former Staff ether2802 we have the techno...!!

    Joined:
    Oct 14, 2007
    Messages:
    4,350
    Location:
    Pto. Vallarta
    Country:
    Mexico
    if you already have the HBC, use DOP-IOS to patch the HashCheck on every IOS and then try again, about the Wad Manager you need a cIOS installed to be able to use it, but I believe (although not sure) that error means "Corrupted File"....!! [​IMG]
     
  3. WiiMonkey
    OP

    Member WiiMonkey GBAtemp Fan

    Joined:
    Jan 16, 2009
    Messages:
    408
    Location:
    UK
    Country:
    United Kingdom
    I dont have HBC anymore the firmware update removed it, The error is on every wad on my sd card, could everyone be currupt. I have tried DOP-IOS and it dumps at the point it goes to fix the ios.
     
  4. G0dLiKe

    Member G0dLiKe who needs a title ;)

    Joined:
    Aug 2, 2009
    Messages:
    1,674
    Country:
    United States
  5. WiiMonkey
    OP

    Member WiiMonkey GBAtemp Fan

    Joined:
    Jan 16, 2009
    Messages:
    408
    Location:
    UK
    Country:
    United Kingdom
    I cannot find anything in that guide to help fix it but thanks for the suggestion.
     
  6. WiiPower

    Member WiiPower GBAtemp Guru

    Joined:
    Oct 17, 2008
    Messages:
    8,165
    Country:
    Germany
    Install a clean IOS36?
     
  7. WiiMonkey
    OP

    Member WiiMonkey GBAtemp Fan

    Joined:
    Jan 16, 2009
    Messages:
    408
    Location:
    UK
    Country:
    United Kingdom

    I have tried but i cannot as i get error 1035 with all wads
     
  8. dai-a

    Member dai-a GBAtemp Fan

    Joined:
    May 16, 2009
    Messages:
    351
    Location:
    Springville Utah
    Country:
    United States
    Use bannerbomb and run DOP IOS MOD v6

    Then install a clean IOS61. Say no to hash check

    And to what the second poster said. DO NOT Hash check every IOS.
     
  9. G0dLiKe

    Member G0dLiKe who needs a title ;)

    Joined:
    Aug 2, 2009
    Messages:
    1,674
    Country:
    United States
  10. WiiPower

    Member WiiPower GBAtemp Guru

    Joined:
    Oct 17, 2008
    Messages:
    8,165
    Country:
    Germany
    That's can't downgrade ==> use the latest IOS36.
     
  11. WiiMonkey
    OP

    Member WiiMonkey GBAtemp Fan

    Joined:
    Jan 16, 2009
    Messages:
    408
    Location:
    UK
    Country:
    United Kingdom
    Does that mean im foooked mate
     
  12. ether2802

    Former Staff ether2802 we have the techno...!!

    Joined:
    Oct 14, 2007
    Messages:
    4,350
    Location:
    Pto. Vallarta
    Country:
    Mexico
    Have you tryed TBR..??
     
  13. WiiMonkey
    OP

    Member WiiMonkey GBAtemp Fan

    Joined:
    Jan 16, 2009
    Messages:
    408
    Location:
    UK
    Country:
    United Kingdom
    Yes and that fails to mate
     
  14. ether2802

    Former Staff ether2802 we have the techno...!!

    Joined:
    Oct 14, 2007
    Messages:
    4,350
    Location:
    Pto. Vallarta
    Country:
    Mexico
    Well you could try to have someone to use TBR and install a patched IOS15, then make him pack that .wad file and then send it to you, then you try to install it, and if it works, use it in TBR to install the IOS36 and so on and on, unfortunately I don't have my wireless router ATM, so I can't do it for you, but I'm sure there is plenty of people here willing to help you out...!! [​IMG]
     
  15. WiiMonkey
    OP

    Member WiiMonkey GBAtemp Fan

    Joined:
    Jan 16, 2009
    Messages:
    408
    Location:
    UK
    Country:
    United Kingdom
    ^^^^^

    if anyone is willing to do that please help thanks
     
  16. xzxero

    Member xzxero ♥bong milk does good for the brain♥

    Joined:
    Jul 18, 2008
    Messages:
    3,831
    Location:
    SB
    Country:
    United States
    no it means dont use
    IOS36-64-v3094.wad

    use
    IOS36-64-v3351.wad
    instead.
     
  17. Thomas83Lin

    Member Thomas83Lin Retro Gamer

    Joined:
    Jul 22, 2009
    Messages:
    1,485
    Country:
    United States
    By looking at his installer log it seems he's already got version IOS 36 v3351 installed and its not fakesigned also he has IOS61 not fakesigned??? I wonder why its still not working for him
     
  18. xzxero

    Member xzxero ♥bong milk does good for the brain♥

    Joined:
    Jul 18, 2008
    Messages:
    3,831
    Location:
    SB
    Country:
    United States
    hmm. if he can reinstall we can be sure its not corrupted in any way.

    how did this happen, you think the wii had cIOScorp installed?
     
  19. WiiMonkey
    OP

    Member WiiMonkey GBAtemp Fan

    Joined:
    Jan 16, 2009
    Messages:
    408
    Location:
    UK
    Country:
    United Kingdom
    it did have cioscorp installed i will try and reinstall both ios's and see what happens
     
  20. Thomas83Lin

    Member Thomas83Lin Retro Gamer

    Joined:
    Jul 22, 2009
    Messages:
    1,485
    Country:
    United States
    !.True

    2.Obviously
     

Share This Page