CIOS doesn't load...

Discussion in 'Wii - Hacking' started by brianfast, Jun 1, 2009.

Jun 1, 2009

CIOS doesn't load... by brianfast at 1:23 AM (618 Views / 0 Likes) 3 replies

  1. brianfast
    OP

    Newcomer brianfast Member

    Joined:
    Mar 25, 2009
    Messages:
    10
    Country:
    United States
    hey I was trying to install wiigator... first I tried to install CIOS (the one in the included zip with wiigator 3). I have bootmii installed, but when I tried to install CIOS i hit A and nothing happened... absolutely nothing no error... am I missing something? can u point me in right direction thanks man.
     
  2. Hooya

    Member Hooya GBAtemp Advanced Maniac

    Joined:
    Aug 25, 2006
    Messages:
    1,878
    Location:
    Central Illinois
    Country:
    United States
    How are you installing cIOS exactly?

    If you want to install cIOS there's a new revision out, loads of threads here about it. Revision 12. Get the official installer app (dol file) and do the network installation.

    If it's not working, what version Wii do you have? System menu and serial number. Also, what other IOS files have you installed? Downgraded 35, patched 36 or 60? These things have to be known in order to help you.
     
  3. brianfast
    OP

    Newcomer brianfast Member

    Joined:
    Mar 25, 2009
    Messages:
    10
    Country:
    United States
    I have never messed with IOS files or cIOS, where can I get revision 12?
     
  4. leemufc

    Member leemufc GBAtemp Regular

    Joined:
    Oct 19, 2008
    Messages:
    142
    Location:
    busby land
    Country:
    United Kingdom

Share This Page