1. Emeraldman94

    OP Emeraldman94 GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Dec 22, 2008
    Messages:
    386
    Country:
    United States
    Hi I have my new 3DS and I am unable to install multiple themes. I install 5 themes from .cia in Devmenu. The last theme I installed or something like that is the only one available on my themes list. any ideas?
     
  2. Emeraldman94

    OP Emeraldman94 GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Dec 22, 2008
    Messages:
    386
    Country:
    United States
  3. CrispyYoshi

    CrispyYoshi GBAtemp Advanced Maniac
    Member

    Joined:
    Mar 20, 2010
    Messages:
    1,539
    Country:
    United States
    Consider packing multiple themes with Howling Theme Tool, both official and custom themes.
     
  4. Emeraldman94

    OP Emeraldman94 GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Dec 22, 2008
    Messages:
    386
    Country:
    United States
    Is this natural though? If you install multiple theme .cia it overrides the previous?
     
  5. CrispyYoshi

    CrispyYoshi GBAtemp Advanced Maniac
    Member

    Joined:
    Mar 20, 2010
    Messages:
    1,539
    Country:
    United States
    For DevMenu/BBM and the later versions of FBI, yes, given that the .cia matches the serial as the previous .cia (which in this case, it should)

    You should also change to a basic theme on emunand whenever reinstalling/updating the .cia to prevent a faulty install.
     
    Last edited by CrispyYoshi, Jan 11, 2016
  6. Emeraldman94

    OP Emeraldman94 GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Dec 22, 2008
    Messages:
    386
    Country:
    United States
    I put all my themes in one .cia using that and then couldnt install it. Apparently the Howling Theme thing doesnt work on Gateway mode. Any other idea?
     
  7. CrispyYoshi

    CrispyYoshi GBAtemp Advanced Maniac
    Member

    Joined:
    Mar 20, 2010
    Messages:
    1,539
    Country:
    United States
    Oh right, yeah. Just install it with RxTools and enable shuffle mode and it'll load properly in Gateway.
     
  8. Emeraldman94

    OP Emeraldman94 GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Dec 22, 2008
    Messages:
    386
    Country:
    United States
    I just read that RX tools doesnt work on new 3ds on their site. Is that true?
     
  9. CrispyYoshi

    CrispyYoshi GBAtemp Advanced Maniac
    Member

    Joined:
    Mar 20, 2010
    Messages:
    1,539
    Country:
    United States
    It does, but you need a build of the nightly that works for N3DS.

    There's too many so I don't really know which to recommend you without linking copyrighted material.
     
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - Multiple, Install, Emunand